Sorbets en macarons voor op je huid. Mierzoet!

03:06 - 01:52
luistertijd 03:06 - leestijd 01:52

Soms krijgen we pakketjes binnen op de BeautyJournaal redactie waarbij het even gissen is of het producten om te smeren of om op te eten zijn…

Dr. van der Hoog introduceert een kek ‘macaron’ masker, The Body Shop heeft nu body & skin sorbets, verzorgingsproducten met een substantie van een écht sorbetijsje (al is het dan niet bevroren). Loopt het water je al in de mond?!

Sorbet voor op je huid

De Vitamin E Aqua Boost Sorbet (lees in ons vitaminenwoordenboek wat vitamine E allemaal doet) zit in een glazen potje die volgens The Body Shop zo’n twee miljoen zogenaamde ‘Aqua Spheres’ bevatten, dit zijn microscopisch kleine bolletjes vocht die als kleine reservoirs functioneren en honderden keren hun eigen gewicht aan puur water bevatten.

Daarnaast zit er tarwekiemolie, Community FairTrade-sheaboter en soja-olie (ideaal voor de zeer droge en rijpe huid) in. Fairtrade omdat deze laatste uit niet-genetisch gemanipuleerde, biologisch geteelde sojabonen verbouwd worden rond de Iguazu in Gebana (Brazilië).

Het smeert extra fijn als je weet dat The Body Shop naast een eerlijke prijs voor deze olie ook de werknemers trainingsprogramma’s op het gebied van biologische teelttechnieken en biologische certificeringen financiert. In dit artikel kun je alles lezen over duurzaam ondernemen en wat het precies inhoudt.

24-uur lange hydratatie

De claim van Vitamin E Aqua Boost Sorbet: het hydrateert je huid 24 uur lang, het trekt snel in, houdt de huid mooi mat en door de verderlichte textuur verkoelt het ook nog eens je huid. Oh ja, én het ruikt ook nog eens heerlijk.

Naast gezichtscrème komt The Body Shop ook met de zogenaamde Body Sorbets in Strawberry, Mango, Peach, Satsuma en Moringa. Deze bodylotions bevatten fairtrade-aloë vera uit Guatemala. De claim: het verzorgt, verfrist en verzacht de huid. Een tip: gebruik beide producten in de koelkast voor een extra fris effect!

SHOP deze nieuwe creme hier met kennismakingskorting!

Macaron voor op je gezicht

Dr. van der Hoog komt met nog meer zoets voor op je huid. Het Little Mademoiselle Macaron peel-off masker is een nieuwe aanwinst binnen de Funmaskers lijn (zo is er al een Crazy Cupcake, een Big Fun Bubblegum, een Glitter Glow en een Tipsy Tequila Sunrise masker).

De claim: het masker rekent af met dode huidcellen en onzuiverheden waarbij panthenol een kalmerende werking geeft. En dat allemaal met de geur van macarons..

Eigenlijk bedoeld voor jonge meiden, maar de iets oudere meisjes weerstaan dit nieuwe masker vast en zeker ook niet (en waarom zou je ook?!). Ook fijn: de verpakking bevat twee maskers. Om je vingers bij af te likken!

SHOP hier een uitgebreid assortiment Dr. van der Hoog maskers.

Testpanellid Tessa testte van Dr. van der Hoog de Purity Scrub, lees hier haar verslag. Benieuwd of je huid door al dat scrubben kan ‘opraken’? Onze eigen Renske ging op onderzoek uit.

 

Lees ook