Geteste producten Gezicht Schone huid

Getest dr. van der Hoog Purity scrub

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Scrubcrème met amandeldeeltjes, het ruikt lekker maar is ook pittig

Dr. van der Hoog Purity scrubTessa scrubt met Dr. van der Hoog Purity

De scrubcrème uit de Purity lijn van Dr. van der Hoog is een 100% zeepvrije scrubcrème die je huid op een milde manier reinigt waardoor deze ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Ik heb nog niet eerder scrubcrèmes gebruikt voor mijn gezicht dus ervaring heb ik er niet mee. Mijn huid zag er dof uit toen ik er aan begon. Een beetje ‘vernieuwing’ is dus wel fijn. Ik ben benieuwd of deze scrubcrème niet te hard is voor mijn droge huid.

Claims

Deze 100% zeepvrije Purity Scrubcrème met natuurlijke amandeldeeltjes reinigt je huid mild en is geschikt voor alle huidtypen. Grapefruit- en limoenextract reinigt je huid mild. Deze heerlijke scrubcrème verwijdert overtollig talg en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het resultaat? Een zachte, frisse en stralende huid.

Gebruik

Je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht te scrubben. Voordat je de scrubcrème gaat gebruiken, moet eerst je gezicht gereinigd worden. Het is een crème met een fijne korrel die je met licht masserende bewegingen aanbrengt. De huid rondom je ogen moeten wel worden vermeden, want daar is de huid te dun.

Na een paar minuten spoel je je huid met lauwwarm water na. Het voelt lekker aan als ik de crème aanbreng. De crème glijdt over mijn huid en spoelt er makkelijk weer af. Mijn huid voelt zacht aan, maar is wel wat trekkerig na gebruik. Mijn nachtcrème erover heen aanbrengen, is wel een must. De scrubcrème mag één tot twee keer per week gebruikt worden.

tessa straaltTessa concludeert:

De crème voelt lekker aan op mijn huid en masseert makkelijk in. Mijn huid voelt na gebruik zacht aan maar ik houd er wel een trekkerig gevoel aan over wat ik minder prettig vind. Voor mijn huid is een keer per week scrubben ook voldoende, want de doffe teint is verdwenen en ik heb weer kleur op mijn wangen. Ik vind de crème lekker fris ruiken, een heerlijke zomerse geur. Ik merk dat na het scrubben crème beter opgenomen wordt en dat is wel een pluspunt.  Ik denk dat het een mooi product is voor de gemengde tot vettere huid.

Meer weten over Geteste producten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beste shopdeal

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.