Zomer parfums en natte doekjes voor je edele delen!

03:32 - 02:07
luistertijd 03:32 - leestijd 02:07

Een aantal merken hebben een paar fijne zomerse mannenproducten gelanceerd. Speciaal voor mannen die zich ook tijdens warme dagen zelfverzekerd, fris en schoon willen voelen. En dat wil toch iedere man? Ook voor ons vrouwen zijn deze items een aanrader, want wat is er nou fijner dan een heerlijk ruikende man aan je zijde?

Shop the look!

Hugo Boss Bottled Unlimited

Deze frisse nieuwe geur van Hugo Boss is geïnspireerd op de ambitieuze Boss-man. Deze limited edition is een ode aan energie en geeft dan ook een instant gevoel van verkwikking. De geur is slechts beperkte tijd beschikbaar. Ingrediënten zijn onder andere groene noten, frisse munt en cistusroos.

Als je goed ruikt komt ook de geur van ananas en hout naar boven. Heerlijk, vind ik. Vooral de frisheid van de munt in deze geur maakt het een echte zomerse mannengeur. Munt zou een verfrissend effect hebben op lichaam en geest en dat merk je echt. Je krijgt een energieboost alleen al van het ruiken aan de geur.

Als je de geur opsprayt, ruik je eerst de frisheid van munt en een zoet fruitig tintje. Heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden. De geur heeft wat van de traditionele Hugo Boss Bottled-geur weg, maar deze variant is een stuk frisser. Ideaal voor de zomer.

Koop het product hier met korting.

Jill Sander Sun Rise

Deze zomer editie van de traditionele Sun-geur van Jill Sander is alleen tijdens de zomermaanden verkrijgbaar. De flacon is oranje als symbool van de warme zomerzon. De geur ruikt heerlijk fris door de ingrediënten oranjebloesem, groene appel en amber. Als de geur iets langer op de huid zit, ruik je de zoete basis van vanille en patchoeli.

De geur is heel lekker zomers, maar tegelijkertijd ook heel mannelijk door de frisheid. Naar mijn mening ideaal voor de sportieve, stoere man die zichzelf graag goed verzorgt. Een heerlijke geur die je naar het strand en cocktails doet verlangen. De geur blijft erg lang hangen, dus ook aan het einde van de dag ruik je nog lekker.

Koop dit parfum hier.

RINZ24 Intame wipes

RINZ24 Intimate wipes zijn verpakte wegwerpdoekjes speciaal voor de intieme zone van de man. De doekjes zijn ontwikkeld om onplezierige luchtjes en de opbouw van slechte bacteriën tegen te gaan. Daarnaast stimuleert RINZ24 de natuurlijke beschermende flora en wordt de huid verzorgd.

De doekjes geven langdurige frisheid en een schoon gevoel voor maximaal zelfvertrouwen. Ideaal voor als je even niet tot de beschikking bent van stromend water. Bijvoorbeeld met reizen, sporten, op een festival of tijdens uitgaan. De verzorgingsproducten van RINZ24 zijn dermatologisch getest en zeer huidvriendelijk.

De Intimate wipes zijn milder dan zeep, maar reinigen grondiger dan water. De doekjes bevatten de Intiman formule, een dermatologisch geteste oplossing op waterbasis, die geurveroorzakende bacteriën bestrijdt, smegmavorming tegengaat en de huid zacht en soepel houdt.

Nog een reden om de Intimate wipes te kopen: bij elke aankoop doneert RINZ24 tien cent aan Blue Ribbon, de stichting die zich inzet voor meer bewustwording omtrent prostaatkanker.

Je koopt de Intimate wipes hier.

Heb je trouwens Monique al eens horen vertellen over haar ‘natte’ doekjes rituelen? Check it out:

http://youtu.be/iyQvrqS6BV0

Lees ook