Stimuleert de aanmaak van collageen en heeft een verstevigende en vochtafdrijvende werking.

03:06 - 01:52
luistertijd 03:06 - leestijd 01:52

siwsslogo

Cellulite, voornamelijk een vrouwenprobleem, discrimineert niet: veel vrouwen, ongeacht leeftijd of gewicht, ondervinden last van de zogenaamde sinaasappelhuid. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de vrouwen problemen hebben met cellulite zodra ze de pubertijd gepasseerd zijn. Het Zwitserse SwissCare heeft eindelijk een oplossing voor dit probleem gevonden.

CelluCare, de anti-cellulite crème die doet wat hij belooft

Wat is cellulite?

Cellulite, of de vetophoping die cellulite kenmerkt, ligt in de onderhuidse vetlaag. De oorzaken van cellulite zijn o.a. een slechte doorbloeding van het betreffende gebied, gewichtstoename of/en een traag werkend lymfestelsel, waardoor giftige stoffen worden opgeslagen. Daarnaast kunnen de belangrijkste bouwstenen van de huid, collageen en elastine, afbreken waardoor de huid zijn elasticiteit, teint en egale textuur verliest.

Wat kan CelluCare doen?

Het ligt voor de hand dat meer bewegen of een dieet volgen, helpen om gewicht te verliezen. Daarmee wordt een eerste stap gezet naar het verminderen van cellulite. Maar er is nu ook CelluCare, speciaal ontwikkeld voor de slimme aanpak en behandeling van cellulite.

CelluCare bevat diverse gepatenteerde actieve ingrediënten. Deze dringen diep door in de huid waar ze de hoofoorzaken van cellulite aanpakken, voor een optimaal herstel van cellulite.

Door de diepgaande werking op de plaats waar de vetophopingen zich vormen, is CelluCare in staat vetafbraak te bevorderen. Bovendien wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en heeft deze effectieve crème een verstevigende en vochtafdrijvende werking.

CelluCare is rijk aan AmaraShape en IsoSlimComplex voor de stimulans van de vetcelverbranding en het afvoer van overtollig vet en lymfe.

CelluCare bevat ook Genistine, Spirulina Platensis extract en Retinol, deze ingrediënten verstevigen de huid door het stimuleren van de collageen en elastine productie.

De combinatie van deze ingrediënten zorgen voor een strakkere huid, verbeterde lichaamscontouren en een algeheel afslankend effect.

Wat zijn de resultaten?

Het gebruik van CELLUCARE is uitvoerig onderzocht op het verminderen van cellulite en het verbeteren van de lichaamscontouren. Testresultaten laten de afslankende effecten zien*:

*Onderzoek uitgevoerd onder 60 vrouwen gedurende 60 dagen

CelluCare, de anti-cellulite crème die doet wat hij belooft

CelluCare vermindert en voorkomt het ontstaan van cellulite op alle probleemgebieden van het lichaam. De huid wordt verstevigd en de afslankende werking zorgt voor centimeters afname op gebieden zoals de benen, de buik en de billen.

Gemakkelijk toe te passen

Masseer CelluCare tweemaal daags met een opwaartse beweging in op de probleemgebieden. Voor het effectief verminderen van cellulite en een optimaal afslankend effect, CelluCare gedurende 30 opeenvolgende dagen 2 maal per dag aanbrengen. Om het ontstaan van cellulite te voorkomen en een stevige huid te behouden, is het advies 1 toepassing per dag.

Lees ook de review van BeautyJournaal´s testvrouw Rona over dit product.

Ga hier naar de algemene website van Swisscare.

siwsslogo

Deze informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook