Oranje make-up blijft een uitdaging. Wij geven tips..

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

Vinden jullie het ook altijd zo lastig om met oranje make-up een mooie, meer chique look te creëren? Hoe draag je dit felle kleurtje subtiel in je make-up?

Met het WK voor de deur, komt deze vraag dit jaar zelfs twee keer boven borrelen. Maar dames, het is écht mogelijk.

BeautyJournaal kwam deze prachtige fotoshoot tegen in een Braziliaanse aflevering van ELLE. Hoe toepasselijk! In het magazine van het WK-land vinden wij een passende look om onze leeuwen aan te moedigen.

 

Durf jij het aan? Shop hier de look!

Lancôme Artliner 24H

De Artliner 24H claimt 24 uur lang te blijven zitten zonder te vervagen. Het zogenaamde Flex Polymer-complex zorgt voor een ‘uitzonderlijke hechtkracht met een glanzend effect en een hoge concentratie pigmenten’, zo zegt Lancôme. De eyeliner is daarnaast gebruiksvriendelijk, je tekent hiermee een zeer precies lijntje rond de ogen en is naast waterproof ook nog eens partyproof; onder alle omstandigheden blijft de eyeliner, volgens de claim, zitten.

Shop het product hier

 

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio

Met dit pallet van Shiseido kun je eindeloze variaties maken. Voor deze look heb je eigenlijk vooral de oranje kleur nodig, maar de lichte tint staat ook mooi onder je wenkbrauw. De kleur is zeer gepigmenteerd en dus intens. De oogschaduw is romig en zacht, waardoor het product makkelijk aan te brengen is zonder strepen of vlekken. Dit pallet is in de kleur Beach Grass.

Koop het product hier met korting.

Yves Saint Laurant La Laque Couture

Deze luxe lak van Yves Saint Laurant heeft een hele mooie glans en een goede dekking. Het kwastje is breed waardoor je de lak eenvoudig en snel kunt aanbrengen. De lak droogt snel, zo wordt geclaimd, ook altijd handig! Deze lak is in de kleur Orange Afrique. Last van droge nagels? Lees dan even deze handige tips door.

Shop het product hier.

 

Make-up Studio Lipstick Obvious Tangerine

We hebben het er al vaker over gehad op BeautyJournaal: oranje lippen zijn hot. Zo ook deze nieuwe kleur van Make-up Studio. Alles draait om de lippen bij de Private Tangerine collectie. De lipstick heeft een warme oranje kleur.

Koop het product hier.

 

Lees ook