Waan jezelf op een tropisch eiland..

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Bij de zomermaanden hoort een zomers geurtje. Eentje die je doet wanen op een onbewoond tropisch eiland ergens aan de andere kant van de wereld (want daar willen we graag onze handdoek neerleggen!). Davidoff komt met een limited edition versie van hun iconische parfum Cool Water (wist je dat dit parfum uit 1988 stamt?!) geïnspireerd op de oceaan. ck one komt met ck one summer, een geur met frisse citrusnoten waar je volop de zomer van in de bol krijgt. De verpakking alleen al geeft ons het ultieme zomergevoel. Staat ook nog eens leuk voor op je badkamerplank.

De geur van oceanen

Speciaal voor deze limited edition collectie krijgt het Cool Water Coral Reef parfum een nieuw, tropisch jasje met het indi-pacific koraalrif – ook wel ‘het regenwoud van de zee’ genoemd – in de Grote Oceaan als print. Deze lijn bestaat uit een parfum voor hem en eentje voor haar. Terwijl de mannen zoet zijn met citrusnoten van mandarijn, munt en sandelhout, bevat het parfum voor vrouwen meloen, lelietjes-van-dalen en iriswortel.

Interessant feitje: Davidoff sponsort het Pristine Seas Programma van de National Geographic Society om de oceanen in de wereld te beschermen.

Tropisch eiland

ck one komt met een geel-groene fles met een groen-blauw logo die ‘een scheut van energie’ belooft. De geur bevat ijskoude limoen, grapefruit en sappige meloen in de top (het water loopt ons al in de mond), witte fresia, frisse cipres en – hier komt ‘ie dan – tequila-akkoord in het hart en kokoswater, crushed suiker en cederhout in de basis. Alsof we het nu over een cocktail hebben..

Alle geuren zijn nu te koop. Welke is jouw favoriet?

Shop Cool Water Coral Reef Woman hier online. Er is ook een Coral Reef Man.

Shop cK One Summer hier online.

 

Lees ook