Rekent al rollend af met littekens, kraaienpootjes en rimpels

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03

Skinrölla van Medik8: Innovatie op het gebied van anti-agingDe Medik8 Skinrölla is een hoogwaardig, huidverbeterend product dat littekens, kraaienpootjes en rimpels gladder maakt. Dit baanbrekende product is ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, in samenwerking met een gespecialiseerde fabrikant van medische apparatuur.

Minuscule gaatjes in de lederhuid

De Skinrolla bevat 192 titanium naaldjes die hard, scherp en van medische kwaliteit zijn. De naaldjes van de roller maken talloze minuscule gaatjes in de lederhuid. Als gevolg hiervan worden er groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Deze zorgvuldige procedure zorgt ervoor dat de Medik8 serums en crèmes veel beter worden geabsorbeerd en hen effectiever maakt.

Ook voor thuisgebruik

Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met een laser apparatuur of chemische peelings. Het voordeel van Skin Needling is de aanzienlijk lagere prijs. De Skinrölla 0.2mm en 0.3mm kan de consument thuis gebruiken. De verwisselbare kopstukjes kunnen na enige tijd vervangen worden, waardoor er geen nieuwe roller moet worden aangeschaft. Voor salongebruik worden de lengtes: 0.5mm, 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, en 3.0mm geadviseerd.

Extra voordelen:

Verkoopprijs: €99. In deze kit zit de Skinrölla, cleanser en desinfectant.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook