Berna: “I looked into the mirror and fell in love with myself…”

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

sisley3Voor deze review test ik de Black Rose Cream Mask van Sisley.

Claim:

Het Sisley Black Rose Cream Mask is rijk aan sporenelementen, vitaminen en plantenextracten, en speciaal ontwikkeld om direct iets te doen aan de tekenen van veroudering en vermoeidheid door de huid te verjongen en de vitaliteit te herstellen.

Wat gaat dit masker met je huid doen

Het Black Rose Cream Mask is een directe jeugd- en schoonheidsboost. Er zitten enorm veel actieve plantaardige ingrediënten in om de afweer van de huid te versterken, de tonus van de huid te verbeteren, de huid te verzachten en te kalmeren. Het bevat een prachtige cocktail aan planten. Dat kun je aan Sisley wel toevertrouwen. Binnen 15 minuten wordt een stralende huid beloofd.

Hoe te gebruiken:

Twee tot drie keer per week een laag op het gezicht en de hals aanbrengen, gebied rond de ogen vermijden. Masker tien tot vijftien minuten in laten werken, daarna verwijderen met een wattenschijfjes of tissue.

Mijn beleving:

Het masker heeft een lichtroze kleur en heeft een romige textuur. Wanneer ik het masker aanbreng, voelt het enigszins koud aan. Vreemd, want ik heb het op kamertemperatuur bewaard. Ik breng de crème met een spatel aan, maar je kunt dit ook met de vingers doen. Tip: wanneer je het met vingers aanbrengt, kunje ook meteen je handen insmeren!

Een moment voor mezelf

De geur van rozen is zo licht en delicaat aanwezig. Heerlijk! Ik neem echt even tijd voor mijzelf, en ga minuut of tien op bed liggen. De geur blijft subtiel aanwezig, ik voel me ontspannen. Erg plezierig dat dit masker zacht blijft; maskers die uitharden vind ik minder.

Na vijftien minuten verwijder ik het masker met tissues. Mijn huid voelt super gehydrateerd en is gladder. Ik ervaar een soort van stevigheid en ik oog minder vermoeid.

Complimentendag!

Omdat ik nog de deur uit moet, maak ik alleen mijn ogen en lippen op. Ik krijg complimenten omdat ik er zo goed uit zie en dat met mijn naturel look! Maar ook ik zie dat ik er ontspannen uitzie. Drie dagen later breng ik ’s avonds weer het masker aan en ook nu weer met dat mooie resultaat. Mijn gezicht straalt, maar wat echt opvalt, is dat het zo ontspannen oogt.

De derde keer dat ik masker gebruik, is ook in de avond. Ik heb het dunner aangebracht en ga er de nacht mee doorbrengen. Wanneer ik de volgende ochtend in de spiegel kijk, straal ik mezelf tegemoet.  I’m in love with myself. berna

Berna concludeert:

Wat een sensationele ervaring, dit is pure luxe! Zo mooi als The Black Rose eruit ziet (doe maar eens research op internet), zo mooi is ook dit masker. Ik ben er helemaal in de ban van. Dit masker is echt aan te raden wanneer je vermoeid oogt en er toch top uit wilt zien. Het maakt mij heel nieuwsgierig naar de andere maskers van Sisley en of ze deze mooie Black Rose Cream Mask zullen overtreffen.

Lees ook