Maakt de huid glad en stevig, hij krijgt een 8!

04:54 - 02:56
luistertijd 04:54 - leestijd 02:56

Jolanda smeert zich strak met Paula’s Choice Retinol Smoothing Body Treatment

Paulas Choice Retinol Body Treatment

Een bodycrème gebruik ik iedere dag en met mij vele andere vrouwen, daar ga ik immers vanuit. Een bodycrème, butter of lotion moet voor mij makkelijk in gebruik zijn en vooral wat voor mijn huid doen.

In Paula’s Choice Resist Retinol Skin Smoothing Body Treatment is Retinol een bekende antioxidant met een bewezen anti-verouderende werking.

Nu is er weinig op lichaamsgebied wat gericht is op anti-veroudering en daarom was ik wel nieuwsgierig naar dit product. Want mijn gezicht en lijf hebben het soms moeilijk met de zwaartekracht…

Shop hier online

 

De flacon

Het is een luchtdichte flacon met een pompje om te doseren. Waar ik me vaak aan erger, is dat de flacon zoveel product uitspuugt. Maar hier is het juist zo weinig. Voor het lijf ben ik frequent aan het pompen en met vette vingers is dat niet handig. Later ontdekte ik dat ik ook de lotion op mijn lijf kon deponeren en daarna kan uitsmeren, dat werkte prettiger!

Deze flacon is niet transparant en het is helaas niet zichtbaar wanneer het opraakt. De inhoud is 120 ml terwijl andere merken vaak een inhoud hebben van 200ml.

Shop hier online

 

Het gebruik

Het verdeelt geweldig op mijn huid, trekt normaal in en laat een beetje een vettig laagje achter. Dat vind ik prettig; het is voelbaar en zichtbaar goed ingesmeerd.

De geur is wat vettig en zurig maar omdat ik graag ongeparfumeerde producten gebruik, neem ik dat op de koop toe. Maar soms is het niet prettig om zo’n zurig-vettig geurtje om je heen te hangen. Soms kan dat veranderen in een muf, bijna oud frituurgeurtje en dat wil ik echt niet.

Omdat ik niet zo goed kan zien hoe het verbruik is van de lotion heb ik een hele felle lamp gepakt. 120 ml is niet veel voor een bodylotion en het gaat heel snel op. Met dagelijks gebruik zou je er ongeveer drie maanden mee doen.

Shop hier online

 

Na een poosje…

Mijn huid voelt gladder en zelfs steviger. Tijdens de winter wordt mijn huid altijd wat doffer en droger dan in de warmere maanden. Het lijkt nu of deze bodylotion heeft ingegrepen. Retinol is een topper voor de huid en pakt het vooral in de diepte aan zodat je het na een tijdje aan de buitenkant ziet. Zelfs mijn benen glanzen een beetje in het harde badkamerlicht. Mijn decolleté heeft een verandering ondergaan en mijn kreukelzones zijn voltooid verleden tijd, mooi!

Paula Begoun zegt altijd: “wat goed is voor je lijf moet ook goed zijn voor je gezicht.” Na een weekje ben ik dat ook gaan doen. Als dagcrème is het voor mij te vet en ik glom al voor mijn eerste bakkie koffie. Maar als nachtcrème is het heel fijn, een geweldige rijke crème en ik ging heerlijk glimmend van de crème slapen.

Shop hier online

 

jolandaJolanda concludeert:

Het is absoluut een heerlijke lotion voor je lijf en zelfs voor je gezicht. Ben je een vrouw die het liefst zo min mogelijk potjes en flesjes wilt, dan is dit een perfecte keuze. Het gaat wel snel op en door deze verpakking zie je niet hoe snel je gaat. In de regel hebben cosmetica-addicts meerdere bodyproducten die worden ingezet naar behoefte, dit hoeft niet voor iedereen een probleem te zijn.

In het gebruik had ik een gladder huidgevoel en het voelde steviger aan. De werking op mijn decolleté is absoluut verwonderlijk, de kreukels zijn verdwenen en komen volgens mij niet meer terug. Als ze terugkomen dan weet ik wat me te doen staat. Ik geef dit product een dikke 8!

Shop hier online

 

Lees ook