Chloé parfum bestaat 5 jaar en viert dat met een nieuwe geur!

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Na Chloé Eau de Parfum, Chloé Intense de Parfum, Chloé Eau de Toilette en L’Eau de Chloé levert modehuis Chloé nu een vijfde geur af: Roses de Chloé. Dit nieuwste parfum is – net als zijn voorgangers – een ode aan de roos ontwikkeld door parfumeurs Michel Almairac en Mylene Alran.

Geur vol tederheid

Het flesje is mierzoet door de roze strik om de hals ‘als een blos die je wangen streelt’ aldus Chloé. Het parfum zelf komt in een ‘lieflijke roze kleur’. In het persbericht is verder te lezen dat Roses de Chloé een ‘uitnodiging is tot tederheid’. Na het spuiten ruik je direct bergamot die later wordt vergezeld door een hart van damascena roos essence met een magnolia noot. Vervolgens ruik je een spoor van witte muskus en amber.

De geur is frisser en subtieler dan de andere Chloe parfums.

Roses de Chloé is verkrijgbaar in een eau de parfum (30ml en 75ml), een showergel (200ml), een bodylotion (200ml) en een deodorant spray (100ml).

http://youtu.be/lpCxolAn3bY

SHOP! Bestel dit heerlijke parfum hier online.

Lees ook