Lekker geurend 2014 in!

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

J’Adore L’Or is het nieuwste parfum van Dior ontwikkeld door Francois Demachy. Naar eigen zeggen is deze geur de ‘meest zuivere creatie binnen de verschillende J’adore composities’. Waar het zoal naar ruikt? Naar een oosterse geur in een nieuw, modern jasje, lezen we in het persbericht.

J’Adore L’Or ruikt naar een bloemig boeket van Rosa Centifolia (meiroos) en jasmijn uit Grasse. Deze twee combineerde Francois met tonkabonen en Tahitiaanse vanille. De geur zit, anders dan de andere J’Adore parfums, in een 400ml flacon en, voor de liefhebbers, is er ook een handgemaakte fles te koop gemaakt van Baccaratt-kristal.

Heerlijk badderen & smeren

Naast het parfum kun je ook in de badkamer je lol op met J’Adore. Kies voor een zijdezacht zeepje met Ylang Ylang, een hydraterende bodylotion met jasmijnbloesem, een bodycreme met viooltjesextract, een douchegel (ook met Ylang Ylang) of een geurende hair mist met jasmijnbloesem.

 J’Adore L’Or is nu te koop.

Shop het heerlijke parfum hier online.

Lees ook