Met o.a Malin+Goetz, Etat Libre, Korres, Miller & Bertaux, Lord & Berry

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

COSMANIA’s X-Mas Treats Verwen iedereen die je lief is met de kerst en waan je in het beauty walhalla van COSMANIA voor moderne, eigenwijze en verantwoorde beauty cadeaus!

De internationale sterproducten zitten boordevol passie en verwennerij en zijn heuse X-mas Treats voor hem en haar.

NEW YORK COOL

Het New Yorkse ‘apothekersmerk’ (Malin+Goetz) is volgens Vogue de ‘meest coole cosmetica van dit moment’ met effectieve en lekkere gezichts-, body- en haarproducten voor mannen én vrouwen. Bijvoorbeeld de heerlijke Rum Handwash met bijpassende handlotion.

GET INTO THE MOOD

Cowshed, het loeilekkere Engelse spa-merk, heeft voor iedere moodswing een bijpassende oppeppende geur. Gemaakt van pure essentiële oliën, verwerkt in fijne bad- en lichaamsproducten.

COSMANIA’s X-Mas Treats

GEEF KLEUR

Geef eens kleur cadeau. Laat je inspireren door de intense kleuren van het Italiaanse Lord & Berry. Of kies de natuurlijke kleuren van het Griekse Korres. Met de unieke, hand made make-up kwasten van Jacks Beauty Line maak je het helemaal af.

gift3

 

DE WERELD IN EEN GEUR

Ontdek de unieke, wereldse geuren van het Franse designers-duo Miller & Bertaux. Reizen en andere culturen vormen de grote inspiratiebron voor hun bijzondere unisex geuren.

gift4

LEKKER STEL

Fris & fruitig als een Griekse god(in) met een all-natural showergel en een bijpassende body lotion van het Griekse Korres. Kies uit heerlijke geuren als Guava, Mint, Fig, Jasmine, Japanese Rose of één van de andere 5.

COSMANIA’s X-Mas Treats

THIS WORKS!

Het perfecte cadeau voor een heerlijk diepe slaap en ‘sweet dreams’. De Dream-Teams van het Engelse This Works bestaan uit twee waardevolle ‘sleep’ producten in speciale cadeauverpakkingen. Zeker weten dat je hiermee iedereen in slaap helpt.

gift6

IN BALANS

De pure verwennerij voor het lichaam van het Engelse Elemental Herbology zit nu in een prachtige luxe geschenkdoos. Kies bijvoorbeeld de natuurlijke Neroli & Rose Damask bad- & showergel met rustgevende en oppeppende ingrediënten.

gift7

VIVE LE PARFUM

Dé revolutie in de parfumwereld: Etat Libre d’Orange. De beste parfumeurs krijgen de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele geuren te ontwikkelen.

gift8

BEE LOVELY

Neal’s Yard Remedies ontwikkelde Bee Lovely, een gezinsvriendelijke bad- & bodycare range, gebaseerd op biologische honing en essentiële oliën van sinaasappel en mandarijn. Heerlijk voor het hele gezin.

gift9

SFEERMAKERS

Deze verslavende geurkaarsen van het New Yorkse (Malin+Goetz) laten elke ruimte heerlijk ruiken. In verleidelijke geuren als Cannabis, Dark Rum, Vetiver, Neroli of Absolute Rose. Maar pas op… Straks wil je de deur niet meer uit!

gift10

Naast alle kerstspecials hebben verschillende merken zoals Cowshed en (Malin+Goetz) leuke en handige travelsets. Ga voor veel meer cadeau ideeën langs de winkel aan de Herenstraat 19 of bezoek de webshop.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Nieuwsbrief en kortingen!

Schrijf in op de nieuwsbrief van Cosmania en ontvang een kortingscode van maar liefst 15%! Klik hier.

 

Lees ook