Met haar originele stem en uitspraak

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Geniale vondst natuurlijk, om Monroe 51 jaar na haar dood weer tot leven te wekken in een commercial. Dat deed Dior vorig jaar ook, met sterren als Garbo en Monroe. De commercial is nu weer op tv te zien.

Maar er is een wezenlijk verschil: in de reclame van Chanel hoor je Monroe ook echt praten. Ze vertelt letterlijk dat ze erg moest lachen als verslaggevers vroegen wat ze in bed draagt. Een nachtjapon, lingerie? Haha….Chanel No 5. Het is de waarheid…

De geluidsband van de opnamen is origineel en blijkbaar nog niet zo heel lang geleden terug gevonden. Chanel heeft de rechten ervan opgekocht en kan nu los gaan, om de droom die Chanel no 5 – het meest verkochte parfum ter wereld – en echt niet vanwege de geur, maar wel vanwege de uitstraling en de naam – nieuw leven in te blazen. Deze Kerst.

Enjoy.

En bekijk hieronder ook nog de geweldige commercial van Dior voor J’ Adore met de muziek van Gossip:

http://youtu.be/mXrWiJcmvBI

 

 

Lees ook