Fris, fruitig en rimpelvrij aan je dag beginnen!

02:57 - 01:46
luistertijd 02:57 - leestijd 01:46

BJ_11_this-works-night-repair-lifestyle-portraitDe This Works – No Wrinkles Night Repair is een rijk nachtserum dat de vermoeide en verouderde huid laat herleven!. Het serum geeft je huid een oppepper, zodat je wakker wordt met de natuurlijke glans van acht uur slaap, ongeacht hoeveel uren slaap je gehad hebt.

De No Wrinkles Night Repair (30 ml, € 58) is ontwikkeld volgens de 3 waarden van This Works: Modern, Natural en Beauty.

Modern

De No Wrinkles Night Repair herstelt de vermoeide huid, corrigeert en vertraagt het verouderingsproces.

Huidveroudering wordt in grote mate mede veroorzaakt door glucose en suiker in onze voeding. Glucose bindt zich in onze cellen aan proteïnen, lipiden en kernzuren. Deze reactie produceert glycotoxins. Slaaptekort zorgt dat glycotoxins zich op kunnen bouwen. Het gevolg: een vale teint, donkere kringen en wallen onder de ogen en een voortijdige huidveroudering.

Gelukkig is er goed nieuws voor de meer dan 70% vrouwen en 52% mannen die vaak slaapproblemen ervaren. De No Wrinkles Night Repair helpt de tekenen van een vermoeide huid te minimaliseren en geeft een frissere en jongere uitstraling.

Natural

De unieke niet-vette formule in deze No Wrinkles Night Repair, gemaakt met een concentratie van de meest effectieve huidverouderingsingrediënten uit natuurlijke bron, doen ’s nachts hun werk en herstellen en vernieuwen de vermoeide huid.

Het Perzische zijdeboom extract stimuleert het nachtelijke en natuurlijke herstelproces van de huid. Retinol helpt rimpels te voorkomen en verbetert een oneffen gezichtstextuur. Hyaluron zuur zorgt daarnaast voor een stevige gehydrateerde huid. Ook cactusbloem extract heeft een hydraterende en helende werking. Crambe zaadolie is een organische olie en legt een beschermende laag op je huid, waardoor het een beschadigde en droge huid voorkomt.

BJ_11_This-Works_landscapeBeauty

This Works No Wrinkles Night Repair maakt je huid klaar voor een nachtcrème en geeft je de voordelen van een goede nachtrust. Een rijk serum dat je vermoeide huid ’s nachts drastisch doet herleven.

Over This Works
This Works! Duidelijk een eigenwijs merk. Want met zo’n claim heb je nogal wat waar te maken! Het uitgangspunt: het ontwikkelen en leveren van vooruitstrevende producten die helemaal voldoen aan de huidige ‘beauty needs’, gebruikmakend van het mooiste laboratorium wat er is: de natuur.

De producten van This Works zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel in Amsterdam)

Cadeau van This Works!
Tijdelijk krijg je bij COSMANIA (in de winkel of op de webshop) bij iedere aankoop van €50 aan This Works producten de Deep Sleep Dream Cream t.w.v €23 cadeau.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Nieuwsbrief en kortingen!

Schrijf in op de nieuwsbrief van Cosmania en ontvang een kortingscode van maar liefst 15%! Klik hier.

Lees ook