Licht geeft energie!

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Vrouw Handen in de luchtJe hebt al eerder gelezen over Reflections, het Pascaud thema van dit seizoen. Wanneer de dagen korter worden, hebben we meer behoefte aan energie. Je wilt je weer goed voelen. Alles op deze aardbol heeft licht nodig.

Tijdens de zonovergoten uren in het vorige seizoen konden we genieten van al het goeds dat de zon ons bracht en hebben we weer voldoende energie opgedaan voor de herfst. Dit willen we zolang mogelijk vasthouden.

De herfst is een seizoen waarin je energie soms wat afneemt. Die energie geven wij jou op alle fronten terug. Je kunt stralen door licht te reflecteren met bijvoorbeeld een mooie natuurlijke make-up die uit pure mineralen is opgebouwd. Of juist door een huidbehandeling te ondergaan waarbij je cellen door de toepassing van lichttherapie daadwerkelijk worden opgeladen met energie.

Ons lichaam en onze huid hebben, net als al het andere leven op deze aardbol licht nodig. Licht geeft namelijk energie!

Stralender, gezonder en mooier

Tijdens de donkere dagen willen we de opgedane energie vasthouden. De zon, het licht, zorgt voor energie. Maar hoe kom je nu aan je energieboost tijdens deze donkere dagen?

Lichttherapie zorgt o.a. voor een betere doorbloeding, aanvoer van zuurstof, afvoer van afvalstoffen en een hoger energie niveau van je cellen. Hierdoor kan je huid bijvoorbeeld meer en beter collageen aanmaken. Licht waar je niet bruin van wordt maar juist gezonder en energieker. Je huid wordt stralender, gezonder en mooier.

Pascaud +modellen

Onderga de Reflections Light up your Energy behandeling en je zult weer stralen van energie!

Meer weten over de seizoenen van Pascaud?

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hieronder meer artikelen.

Lees ook