Thrilling Me Softy!

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Eind deze maand levert CATRICE een limited edition vol verleidelijke make-upjes af. De Thrilling Me Softy collectie is een combinatie van gothic met de nieuwste trends. Denk aan leer met kant, mysterieus en vrouwelijk, maar altijd sierlijk en natuurlijk in het gitzwart gecombineerd met felrood, zachtroze en met nude tinten. Goud en paars zorgen weer voor een extra feestelijke touch.

De Thrilling Me Softly collectie van CATRICE bestaat uit de volgende producten:

  1. Lace Patch Eyeliner – de claim: symmetrische kunstwerkjes voor op je arcadeboog en voor de onderwimperrand. Gemakkelijk aan te brengen omdat ze zelfklevend zijn. Prijs is €2,99.
  2. Absolute Eye Colour Trio – de claim: doosje met drie zachte oogschaduwpoeders met zowel een matte als een glanzende finish. Prijs is €3,89.
  3. Cat Eyes Eyeliner Pen – de claim: voor een katachtig effect. Handig in gebruik door de brede vilten tip waarmee je vlekkeloos een lijntje op je oogrand aanbrengt. Prijs is €3,59.
  4. Better Than False Lashes Mascara – de claim: voor een dramatisch volume, ultieme lengte en een extreme krul. Prijs is €4,59.
  5. Wet Shine Stain Lip Laquer – de claim: een gloss en lipstick in één. Na één laag dekt de kleur al op je lippen. Prijs is €3,99.
  6. Smooth Blush Stick – de claim: een draaibare blushstick die gemakkelijk in gebruik is en licht aanvoelt op de huid. Prijs is €4,59.
  7. Ultimate Nail Laquer – de claim: nagellak met een langhoudende dekking. Prijs is €2,99.

De limited editon lijn van CATRICE is vanaf eind oktober t/m november verkrijgbaar.

Lees ook:

Lees ook