Mascara met twee verschillende borsteltjes..

01:31 - 00:54
luistertijd 01:31 - leestijd 00:54

Maybelline’s nieuwste mascara is er niet zomaar eentje. De Volum’Express Big Eyes bevat namelijk twee borsteltjes in plaats van één om zowel de bovenste als onderste wimpers 360 graden te accentueren. Kan dat?

Volgens Maybelline’s research & innovative director Debra Coleman-Nally wél.De twee borsteltjes maken volgens haar je wimpers twee keer zo groot, vol en lang: “Een grote volle borstel is ideaal om lengte te creëren en de bovenste wimpers volume te geven maar lastiger is om hiermee ook de onderwimpers op te maken.” De Big Eyes mascara bevat dan ook een miniborsteltje van ongeveer 2mm speciaal voor de onderhaartjes.

De claims:

Volume’Express Big Eyes is verkrijgbaar in twee kleuren: Very Black en Brownish Black.
[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/maybelline-big-eyes-very-black-mascara/9200000018276230/&f=TXL&name=maybelline%20big%20eyes”]
 

Lees ook:

Lees ook