Liquid Sands, Pixie Dusts, Texture Polish…

01:40 - 01:00
luistertijd 01:40 - leestijd 01:00

marte2_bewerkt-1O.P.I brengt nagellakjes uit onder de naam Liquid Sands, het merk Zoya onder Pixie Dust en China Glaze onder Texture, om maar paar grote namen te noemen. Het zijn een aantal namen voor de nieuwe nagellaktrend die er op dit moment heerst. Ik noem het liever’ schuurpapier lak’…

Wat houdt het in?

Een lak die je zonder base- of topcoat dient aan te brengen, net zoveel lagen als je zelf wenst, meestal twee of drie. Tijdens het opdrogen zul je zien dat het niet glanzend maar juist mat opdroogt, met als eindresultaat dat er zeer grove glitters ‘uitsteken’ en het geheel erg ruw aanvoelt…

marte3

Mits je daar wat aan doet natuurlijk. Je kunt je nagellak natuurlijk op laten drogen en zo laten zoals het bedoeld is, maar je kunt ook met andere lakken hele aparte creaties maken. Al is het door het gebruik van een topcoat, wat er voor zorgt dat het een mooi glanzend geheel wordt met macro glitters, maar je kunt natuurlijk ook speelse effecten creëren door matching of juist contrasterende kleuren nagellak te gebruiken. Strepen, stippen, french manicure, half moon… noem het maar op. Maak het zo bont als je wilt!

marte5

 

Bestel hier lakjes van China Glaze
[bestelbutton url=”http://www.themakeupspot.nl/makeup/?tt=9531_12_54895_&r=%2Fchina-glaze”]

Lees ook:

Lees ook