Rihanna, Nicole Richie, Lady Gaga en Kelly Osbourne gingen al voor..

02:19 - 01:23
luistertijd 02:19 - leestijd 01:23

Ombre, roze, dip dye.. Hoeveel haarkleurtrends hebben we het afgelopen jaar wel niet gehad? Als het aan celebrityland ligt, is er weer een nieuwe volop aan de gang. Zowel Rihanna, Nicole Richie, Lady Gaga en Kelly Osbourne hebben hun haarlokken gedoopt in…. de grijze verfpot. Grijs!

Als je er plots één ontdekt op je hoofd (of je nu een tiener, twintiger of vijftiger bent: grijs haar heeft natuurlijk niet alleen te maken met ouderdom) trek je hem eruit. Sommige vrouwen krijgen een lichte hartverzakking als de eerste grijze haren tevoorschijn komen. Een grijze haar betekent (althans, dat doen wij onszelf geloven) dat je oud wordt. Punt. Gelukkig hebben bovenstaande sterren bewezen dat grijs kan. Sterker nog: grijs is een trend. Niet natuurlijk grijs, maar grijs uit een potje.

Zo werd Nicole Richie op de rode loper van het MET Gala gespot met een grijze haardos, was Kelly Osbourne in het programma ‘The fashion police’ te zien met een grijze coupe en twitterde Rihanna afgelopen juli dat ze haar haren grijs heeft geverfd. Tja, grijs is zo gek nog niet. Bovengenoemde dames hebben de trend echter niet ontdekt; tijdens de AW11 show van Jean Paul Gaultier een paar jaar terug liepen alle modellen met een grijze haardos over de catwalk.

Oordeel zelf! Van boven naar beneden: Nicole Richie, model tijdens de AW11 show van Jean Paul Gaultier, Lady Gaga en Kelly Osbourne.  

Leuk feitje: styleblogger Gorgeous in Grey houdt via haar blog een grijs-haar-dagboek bij. We kunnen er niet meer omheen. Of zoals Rihanna het zo goed verwoordt: “Grey is the new black!” Iets voor jou?

Koop hier de fijnste kappersproducten voor grijs haar en/of behoud van je asblonde tint:

 
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/catalogsearch/result/?q=grijs+haar”]
 

 

Lees ook:

Lees ook