Skincare in een strip!

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Ga je binnenkort op vakantie en heb je geen zin om kilo’s aan beautyspullen mee te slepen op reis (minder kilo’s mee betekent natuurlijk ook meer ruimte om te beautyshoppen!) dan komt IOMA met The Tabs. Deze handige skincare strip bestaan elk uit zeven losse doseringen van 1ml te gebruiken voor een week.

The Tabs van IOMA zijn verkrijgbaar in vier verschillende formules:

  1. Optimum Moisture Cream: voor een gehydrateerde en stralende huid. De claim: hydrateert, herstelt en beschermt de hydrolipide film (beschermende huidlaag) en normaliseert de exfoliatie van de huid.
  2. Youthful Moisture Cream: gaat fijne lijntjes tegen. De claim: corrigeert de eerste tekenen van huidveroudering, geeft de collageenproductie een boost, stimuleert de cellulaire activiteit, beschermt en hydrateert de huid.
  3. Generous Cream: Effectief tegen rimpels en fijne lijntjes. De claim: stimuleert de collageen vorming, voedt intensief, voorkomt fijne lijntjes, verstevigt de huid en beschermt daarnaast tegen vrije radicalen.
  4. Repair Gel: Voor een schone en zuivere huid. De claim: vermindert huidimperfecties, voert afvalstoffen en overtollig talg af en versnelt het proces van cellulaire activiteit.

Ideaal voor op vakantie dus! De IOMA tabs kosten €7 per strip van 7 tabs.

***SHOP! Bestel de IOMA producten hier online met korting en gratis verzending.

 

Lees ook:

Lees ook