Intense Brightening Serum!

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

White Balance Click biedt een effectieve oplossing tegen alle vormen van pigmentatie: donkere vlekken, ouderdomsvlekken, sproeten, vlekkerige huid, schade door de zon, een ongelijkmatige teint en melasma.

Van dit zeer krachtige depigmenterende serum is aangetoond dat het de algehele teint drastisch verbetert en een stralende teint geeft. Het helpt ook om het uiterlijk van toekomstige donkere vlekken te voorkomen.

De huid ziet er zichtbaar helderder en stralender uit. De nieuwe White Balance Click is de meest krachtige heldere huid oplossing tot nu toe en beschikt over een luxe textuur die zich gemakkelijk verspreidt. Het heeft de toegeeflijke geur van Ylang Ylang en laat de huid er egaler en stralender uitzien.

Huidverkleuring is het gevolg van niet één, maar zeven verschillende biologische mechanismen. White Balance Click bevat een veelvoud van gestabiliseerde verhelderende actieve ingrediënten (inclusief: Kojic Zuur, Alpha-Arbutin, Lactic Acid, fytinezuur en Niacinamide) die samenwerkend en zich op alle zeven mechanismen richten! Dit alles in een stabiele samenstelling met de kwaliteit en de zekerheid dat afkomstig is van alle Medik8 serums. Geen hydrochinon-vrije formule is krachtiger dan de White Balance Click.

Nieuwe verpakking

Om stabiliteit te garanderen, heeft de Medik8 onderzoeksgroep een nieuwe click verpakkingssysteem ontwikkeld waarbij de krachtige Kojiczuur actief is in het deksel en vrijgegeven wordt door het speciale klikmechanisme vlak voor gebruikt. Er bestaat geen frisser Kojic Acid gebaseerd product.

Medik8 White Balance Click Intense Brightening Serum kost € 59,95.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Lees ook