De allereerste 4-in-1 mascara!

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Wil jij ongestoord een duik in het zwembad nemen zonder dat je mascara direct op je kin hangt. De Noir Couture waterproof mascara van Givenchy belooft weelderige wimpers die in alle weersomstandigheden niet uitlopen. Handig voor op vakantie!

Mooie wimpers van buiten

De mascara is op basis van een viervoudige werking. Givenchy belooft:

  1. Werkt wimperverlengend
  2. Geeft wimpers een ongelooflijke krul
  3. Wimpers worden weelderig
  4. Loopt niet uit

De mascara bevat Copernicia extract (plantaardig Braziliaanse was) dat voor meer volume zorgt, Cera Alba extract (gezuiverde en hechtende bijenwas) voor meer krul en een gezuiverde en zijdeachtige minerale was met microkristallen voor een wimperversterkend effect, aldus de persinformatie.

Multidimensionale driedelige borsteltje

Het multidimensionale driedelige borsteltje – met openingen tussen de spiralen – neemt de textuur beter op. Het borsteltje varieert in lengte om alle wimpers te bereiken.Givenchy claimt dat wimpers na elk gebruik meer volmaakt, versterkt en verbeterd worden.

Mooie wimpers van binnen

Naast de buitenkant belooft het merk dat de wimpers ook van binnenuit verzorgd worden door het zogenaamde Lash Booster Expert Complex bestaande uit actieve bestandsdelen die wimpers verzorgen, versterken en mooier maken. Oxazolidone (functioneert als een lipide) beschermt en herstructureert de wimpers en de revitaliserende eigenschappen van het Artemia Saline extract zorgen ervoor dat wimpers beter bestand zijn tegen uitvallen (wimpers worden ook dikker). Tot slot heeft cotton nectar een voedende werking zodat wimpers beter groeien.

Liv Tyler – het gezicht van Noir Couture – is in ieder geval overtuigd..

Givenchy’s Noir Couture waterproof is verkrijgbaar in Black Velvet (intens zwart, no.1) en Purple Violet (diep paars, no.2) voor €32.

***SHOP de mooiste luxe mascara’s hier online met fikse korting!

 

Lees ook:

Lees ook