Vandaag krullen, morgen steil

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

De Carmen Straight & Twist is de nieuwste straightener van Carmen. Deze design straightener is geschikt om glanzend, steil haar te creëren. Door de stijltang te twisten kun je er ook de mooiste krullen mee maken. Dat is enorm handig en biedt veel creatieve mogelijkheden. Vandaag krullen en morgen steil haar.

Het twisten wordt mogelijk gemaakt door de ronde, gladde buitenkant die ook heet wordt. De keramische plaat met keramisch element, alsmede de bewegende plaat zorgt voor een optimaal resultaat. De temperatuur is zelf in te stellen van 110° C tot 230° C, afhankelijk van het type haar.

Als je de temperatuur hebt ingesteld kun je deze vergrendelen, zodat ze niet per ongeluk wijzigt tijdens het stylen. De Carmen Straight & Twist heeft een automatische uitschakeling waardoor hij veilig is in gebruik. Het beste resultaat bereik je met gewassen, droog haar. Carmen Straight & Twist CR 6190, advieswinkelprijs € 44,99. Surf voor meer informatie naar www.carmen.nl.

 

Lees ook:

Lees ook