The most glamourous suncare there is…

03:25 - 02:03
luistertijd 03:25 - leestijd 02:03

Zonbeschadiging uit het verleden herstellen en toekomstige zonbeschadiging voorkomen, dat kan met de zonproducten van Sisley, die houden de huid jong en zorgen voor een mooie egale bruine teint.

Dankzij het extract van de kelk van de lampionplant, een typische Sisley werkstof, die vrije radicalen onschadelijk maakt, wordt het DNA tegen celbeschadiging beschermd. Zo word je met de Sisley-zonproducten veilig bruin. De uitgekiende UVA- en UVB-bescherming zorgt ervoor dat de huid langer haar jeugdigheid behoudt. Alle zonproducten bevatten bovendien verzorgende ingrediënten als vitamine E, karitéboter, komkommer en etherische oliën, zodat de huid zacht, elastisch en comfortabel blijft aanvoelen.

Super Ecran Solaire Visage SPF 50+ 40 ml, €120. Voor degenen, die zich optimaal willen beschermen. Voelt licht aan op de huid en hydrateert.

Sunleÿa Soin Solaire Anti-âge SPF 15 50 ml, €174. Een niet-vette verzorgende crème, die huidveroudering als rimpels en verslapping tegengaat. Hydrateert en geeft een stralende, prachtig bruine kleur.

 

NIEUW!

Sunleÿa Soin Après Soleil Anti-âge 50 ml, € 157. De alleskunner voor na het zonnen: kalmeert, herstelt, verzacht en gaat huidveroudering tegen. Verlengt door bruinpigmenten de bruining in de nacht. De formule is verrijkt met provitamine B5 en voorkomt het ontstaan van fijne lijntjes en uitdroging van de huid.

Super Crème Solaire Visage SPF 10 60 ml, €147. Een zonbescherming, die zorgt een stralende en langhoudende bruining. Hydrateert en heeft een matterend effect.

 

NIEUW!

Super Stick Solaire SPF 30 11 gram, €81. De zonexpertise van Sisley in zakformaat. Handig mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens (water)skiën. Een doeltreffende bescherming, speciaal voor de gevoelige zones van het gezicht en bovendien waterproof. Een hydraterende en voedende formule, kleurloos of getint.

Zonbescherming en foundation in één!

Protection Solaire Grand Ecran Solaire Visage SPF 30 40 ml, €111. Een optimale bescherming in drie kleuren (ambré, doré en naturel) en ongekleurd (incoloré). Houdt de huid jeugdig en gehydrateerd.

 

Super Crème Solaire Corps SPF 15 200 ml, €107. Een fijne, frisse crème, die de huid jong en soepel houdt en ervoor zorgt dat de huid mooi egaal bruint.

Super Soin Après Soleil 200 ml, €113. Een frisse, niet-vette after sunverzorging voor het lichaam, die de huid na het zonnen verzacht en herstelt en de natuurlijke bruine teint verlengt (bevat zelfbruiningspigmenten).

Super Fluide Solaire Corps SPF 30 200 ml, €107. Een luchtige emulsie, die de huid hydrateert en zacht maakt en huidveroudering tegengaat.

Super Huile Solaire Corps SPF 6 125 ml, €82,50. Niet vette waterafstotende olie in de vorm van een spray. Hydrateert de huid en maakt haar soepel, zacht en glanzend

 

Reistip: Sisley spa op Mauritius

In navolging van het succes van de Sisley Spa’s in New York, St. Tropez en Cannes is onlangs in het exclusieve vijfsterren hotel Constance Le Prince Maurice op Mauritius een nieuwe Sisley Spa geopend.

Je lees er meer over op deze website.

 

 

 

‘Wil je meer expert tips op het gebied van zonbescherming? Volg Sisley dan op Facebook.

****WIN een luxe pakket Sisley producten ter waarde van ruim  € 400,-****

Een prachtig Sunleÿa pakket bestaande de Sunleÿa Soin Solaire Anti-Age SPF15, de Sunleÿa Soin Apres-Soleil Anti-Age en de Super Stick Solaire spf 30.  Ga snel naar de actie-pagina.

 

 

Lees ook