Met organische rozemarijn olie…

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

medik8_2Deze fijne, niet-afschilferende diep reinigende schuim is ontworpen voor alle huidtypen, maar met name voor de gevoelige huid. De milde, parfumvrije en pH-neutrale formule verwijdert effectief alle make-up en de dagelijkse aanslag door verontreinigingen, vervuiling en zweet. Dit gebeurt zonder het afbreken van het natuurlijke en essentiële vocht in de huid. Gentle Cleanse laat zelfs de meest gevoelige huid verfrissend en stralend aanvoelen.

Voordelen:

2Gebruiksaanwijzing:

Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en masseer op de vochtige huid van het gezicht en hals gebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product, gevolgd door een Medik8 hydrator.

Voorzorgsmaatregelen:

Vermijd contact met de ogen. Als er toch contact optreedt, onmiddellijk spoelen met water. Als er irritatie van de huid optreedt, het gebruik onmiddellijk stoppen. Indien irritatie aanhoudt, contact opnemen met een professionele huidverzorging of uw huisarts. Wij steunen het gebruik van zonnebrandbescherming.

INCI:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Coco Glucoside, Decyl Glucoside, Glycerin (Veg), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, Quillaja saponaria, Yucca Vera, Citric Acid, limoneen, Linalool.

Gentle Cleanse bevat geen parabenen en geen SLES (of soortgelijke agressieve wasstoffen) die de huid irriteren en is 100% zeepvrij.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook