Bont kleurenpalet voor SS13!

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Nagellakken in zomerse tinten, voor op je handen of je voeten. Met onderstaande lakjes komen wij de lente- en zomermaanden wel door. Genoeg inspiratie om elke week een ander lakje uit te proberen matchend bij je zomerjurkje…

1. Collistar – Gloss Nail Lacquer Gel Effect, €7,15

Collistar komt met een nagellak met gel-effect welke een spectaculaire glans, levendige kleuren, langdurgie houdbaarheid en een 3D volume effect belooft. In 37 kleuren verkrijgbaar waaronder Energetic Orange, Enchanted Green en Delicate Iris. De lakjes komen in een miniflesje, zodat je vaak kunt wisselen. Verzamel ze allemaal!

De claims:

2. Sally Hansen – Complete Salon Manicure, €11,99

De 7-in-1 formule nagellak van Sally Hansen is een tijdbesparend lakje als we het persbericht mogen geloven. Het is namelijk een basecoat, groeistimulerend, versterkend, prachtige kleur, gel shine, topcoat en anti-chip in één. De formule bevat ook microscopische kleine glansversterkers die vrijkomen zodra de nagel blootstaat aan slijtage.

De claims:

3. Givenchy – Le Vernis, €20,50

Givenchy le Vernis bestaat uit zeven roze- en roodtinten geïnspireerd op haute couture stoffen. Je look maak je af met de Top & Base Coat die je pas gelakte kleur nog levendiger maakt, belooft Givenchy. Drie van de acht tinten zijn afgestemd op Givenchy’s lipstick, Le Rouge: Mandarine Boléro, Fuchsia Irrésistible en Grenat Initié. Een gouden duo dus.

De claims:

4. Guerlain – La Laque Couleur €23,40

Guerlain komt met een drie stappenplan bestaande uit La Base Protectrice, La Laque Couleur en Le Top Coat. Givenchy belooft met de kleurlakken ‘ultravurige tinten die perfect aan te brengen zijn en dagenlang hun glans houden’.

De claims:

Lees ook:

Lees ook