Always look on the Bright side!

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Pigmentvlekken en ontkleuringen van de huid behoren tot de top drie huidproblemen van vrouwen boven de 35 jaar. Dr. Andrew Weil, afgestudeerd medicus, botanist en tevens pionier in de integrale geneeskunde, ontdekte dat ontstekingen die irritatie van de huid kunnen veroorzaken de belangrijkste boosdoener achter huidveroudering. Samen met Origins ontwikkelde hij het Dr. Andrew Weil for Origins Mega Bright huidtint corrigerend serum dat afrekent met donkere vlekjes.

Het serum heeft een tweevoudige werking: enerzijds houdt het de huidirritatie op afstand zodat de melanine productie niet wordt geactiveerd. Zo voorkom je ontkleuringen van de huid, donkere vlekjes en een onregelmatige teint. Anderzijds bestrijdt het ook bestaande vlekjes zodat deze verminderen.

Technologie

Origins maakte voor dit serum gebruik van een integrale technologie waarin bij irritatie de aanmaak van melanine tot rust wordt gebracht door werkzame oplichtende ingrediënten. Deze ingrediënten verminderen tekenen van het ouder worden. De formule bevat een combinatie van natuurlijk ingrediënten als het Rosa Roxburghii Complex (bloesemdragende Aziatische struik, ook wel ‘Koning van de vitamine C’ genoemd). Dit soort fruit bevat, naast veel anti-oxidanten, ook zeer krachtige anti-irriterende ingrediënten die de stress in de huid (geactiveerd door melanine) onderdrukken.

De claims:

Dr. Andrew Weil for Origins Mega Bright huidtint corrigerend serum is te koop voor €85 (50ml) of €62,50 (30ml).

Bestel hier skincare tegen pigmentvlekken:
[bestelbutton url=”http://www.dokteronline.com/nationale/apotheek/?tt=333_12_54895_pigmentvlekken&r=%2Fpigmentvlekken%2F”]

Lees ook:

Lees ook