Scoor daarnaast 25 euro korting!

01:39 - 00:59
luistertijd 01:39 - leestijd 00:59

Nog geen idee wat je vaderlief cadeau geeft voor Vaderdag? NuBo heeft ook producten voor de man. Verras je vader bijvoorbeeld eens met de de Cell Dynamic producten, de 6-Pack Treatment of geef je vader een luxe giftbox met NuBo producten cadeau. Daarnaast kun je een NuBo behandeling boeken met €25 korting. Bekijk hieronder de verschillende aanbiedingen.

Vaderdagactie 2013 NuBo Beauty

NuBo Beauty

NuBo (Nu = ‘nieuw’, Bo = ‘leven’) omvat een reeks skincare producten en behandelingen die zijn ontstaan uit inzichten van wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeld door een samengesteld team van specialisten op het gebied van huidherstel en –verbetering.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

Wil je weten hoe je je voordeel kunt doen met deze leuke cadeaus? Ga naar de website van Nubo, daar lees je er alles over, of klik op de foto.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook