Verzorgt, hydrateert en pakt rimpels aan!

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Als je ouder wordt, heeft dat grote gevolgen voor de collageenproductie van je huid. Deze neemt af met een verlies aan huidvolume en stevigheid als gevolg. De elastinevezels verliezen ook hun veerkracht, verzwakken en raken verstoord. Je gezichtscontouren vervagen en je huid verliest volume waardoor je er ouder uit ziet. philosophy komt met twee producten die je huid weer elastisch moeten maken, dan wel houedn.

Het twee stappenplan van philosophy bestaat uit een verzorgend en liftend dag- en nachtserum in één en een hydraterende herstellende crème voor meer volume en lift.

Stap 1: verzorgen

De dag- en nachtcrème (twee aparte producten in één verpakking) hebben een verzorgende werking. De dagcrème bevat roggezaadextract wat volgens het merk helpt om de elasticiteit van de huid te versterken. Het extract uit Afrikaanse bio-actieve vrucht kigelia helpt de stevigheid en de elasticiteit van de huid te verbeteren, zo wordt beloofd. De botanische vrucht wordt in het thuisland al jarenlang gebruikt om borst en decolleté te liften en te verstevigen. De flavonoïden en steroïde saponinen in de vrucht zorgen hiervoor.

De nachtcrème werkt met retinoide dat bekend staat om de celvernieuwende eigenschappen. Ook hier zit kigelia-extract in voor meer stevigheid en elasticiteit.

De claims:

*Onderzoek met 50 personen gedurende 4 weken

Stap 2: hydrateren

De herstellende crème bevat een proteïnenerecyclecomplex, met diverse krachtige peptiden en hydratanten uit alg. In de crème zit verder Marine Fytoplankton dat de activiteit van het proteasoom (het natuurlijke vernieuwingssysteem van de huid) bevordert, aldus het merk.  Tot slot zorgt kigelia-extract wederom voor meer stevigheid en elasticiteit.

De claims:

*Onderzoek met 50 personen gedurende 4 weken

Het Treatment Duo for Uplifting Days and Nights (2x 15ml) kost €59,95, de Dual-Action restoring Cream for Volume and Lift (60ml) kost €54,95.

Lees ook:

Lees ook