Goed gevoed en steviger!

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Bij het ouder worden van de huid, speciaal bij de vrouw in de overgang, gebeuren er dingen die niet positief zijn voor een stralende huid. Het is echter zo dat vrouwen in de overgang het vrouwelijk hormoon verliezen. Dit vrouwelijk hormoon noemen we oestrogeen en dit oestrogeen heeft een grote invloed op de aanmaak van collageen. Wanneer eenmaal de overgang achter de rug is, kan er tot 30% type 1 collageen verloren zijn gegaan. Helaas, wat weg is, is weg en blijft weg! Zo kan de overgang ons op korte tijd er een paar jaartjes ouder laten uitzien. Hiervoor is het collageen uit onze sets zeer belangrijk. Maar ook in de hals en decolleté gelden er dan enkele regels.

!QMS Neck & More is een huidverstevigende crème voor hals en decolleté. De crème bevordert de doorbloeding en werkt in op de vocht- en vethuishouding. Zo bevat de !QMS Neck & More isoflavonen en een isoflavoon is een ‘sub’ oestrogeen die de geweldige eigenschap heeft dat uw huid er mooi blijft uitzien tijdens tijden van stress, spanning en natuurlijk in de menopauze.

Hoe beter een huid is vóór de vrouwelijke menopauze, zo veel te beter is uw huid erna! Wacht dus niet tot het te laat is, maar gun uw huid datgene dat ze nodig heeft. Uw huid zal u bedanken met een prachtig uitziende hals en decolleté. De zeer royale pot van 100 ml kost €186,-.

Wil je meer weten over !QMS huidverbeteringsproducten en de boeiende visie van dit merk, gecombineerd met de kennis van skinexpert Monique Aerdts over de perfecte huidverzorging? WIN het boek SOS Rimpels van skinexpert Monique Aerdts.

Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

 

Lees ook