Dag vermoeide blik!

02:51 - 01:42
luistertijd 02:51 - leestijd 01:42

Professionele vervagingsformule tegen donkere kringen onder de ogen. De huid onder het oog is heel erg dun. Wanneer het bloed door de grote bloedvaten vlak onder het huidoppervlak stroomt, kan dit een blauwe tint geven. Hoe transparanter de huid, hoe donkerder de kringen.

Wat doet Medik8’s Dark Circle?

Donkere kringen vervagen en lelijke wallen worden minder opgezwollen. Het versterkt tevens het bindweefsel en verbetert de doorbloeding, ook in de haarvaatjes. Het vermindert ook de afbraak van collageen en doet het aantal vrije radicalen afnemen.

Dark Circles™ verbetert verder de doorbloeding tot in de kleinste vaatjes, waardoor de grootte en zichtbaarheid van bloedvaten onder de huid afneemt. Het vermindert ook de ophoping van overvloedig vocht dat gezwollenheid onder de ogen veroorzaakt. Ingebouwde antioxidanten remmen de aanwezigheid van vrije radicalen en de schade die zij aanrichten. En reflecterende optische deeltjes verminderen het ‘schaduweffect’. Samen vormen ze een complete cosmetische oplossing voor donkere kringen onder de ogen.

Een van de oorzaken van donkere kringen in de accumulatie van hemoglobine en gekleurd degragation product (bilirubine en ijzer) in de dermis en epidermis. Bevat N-Hydroxysuccinate welke ijzer beter oplosbaar maakt en gemakkelijker op te heffen. Het bevat tevens Chrisin welke het enzym (UGT1A1) stimuleert en leidt tot de opruiming van bilirubine. Bevat gehydrolyseerde eiwitten, zemelen en oxido-reductases welke werken als Collagenase en Elastase remmers daarbij versterken zij het bindweefsel. Bevat ook een tetrapeptide die checmicale boodschappers onderdrukt zoals IL6 welke leidt tot een accute inflammatoire reactie. Built-in Antioxidanten beperken de aanwezigheid en de schade van vrije radicalen. Optische reflecterende deeltjes verminderen bovendien het “schaduw-effect ‘, gevend een all-round cosmetische oplossing voor de verschijning van donkere kringen. Glycerin verhoogt hydratatie en vermindering van transepidermal water verlies.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

Lees ook