Een strakke kaaklijn en nek zijn nu binnen handbereik.

02:58 - 01:47
luistertijd 02:58 - leestijd 01:47

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat meer dan 80% procent van de vrouwen ouder dan dertig jaar hun nek en kaaklijn als grootste probleemgebied zien. NuBo 3D Lift & Firm Neck Cream vecht niet alleen tegen de zichtbare verschijnselen, maar pakt ook de oorzaken van nekveroudering aan.

Hoe ontstaat nekveroudering

Wanneer cellen verouderen, nemen ze af in aantal en grootte. Dit heeft als gevolg dat zwakkere cellen op dat moment de huid moeten beschermen. Doordat de kwaliteit van de cel afneemt en ook het aantal cellen daalt, verliest het bindweefsel zijn kracht. Blootstelling aan zon, oxidatiestress en leefcondities veroorzaken daarbij ook nog eens rimpels en ouderdomsvlekken. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat de huid rond de kaaklijn en in de nek slapper wordt en begint te zakken.

Wat te doen?

Er is een driedimensionale recontouring behandeling ontworpen om juist die verslapping van de huid rond de kaak en nek aan te pakken. Deze wetenschappelijke formule herstelt het bindweefsel, verstevigt de tere huid en geeft het als het ware een ‘lift’. NuBo’s 3D Lift & Firm Neck Cream bevat unieke matrix-eiwitten die hebben bewezen de elasticiteit van de huid te herstellen en te versterken. Deze unieke eiwitten dragen bij aan een merkbaar soepeler en goed gedefinieerde kaaklijn.

NuBo’s 3D Lift & Firm Neck Cream:

Hoe te gebruiken?

Breng de crème twee keer per dag aan, ’s ochtends en ’s avonds. Doe dit minstens vier weken voor een zichtbaar resultaat. NuBo’s 3D Lift & Firm Neck Cream kost €105.

NuBo Beauty

NuBo (Nu = ‘nieuw’, Bo = ‘leven’) is een reeks skincare producten en behandelingen die zijn ontstaan naar aanleiding van internationaal wetenschappelijk onderzoek door een samengesteld team van specialisten op het gebied van huidherstel en –verbetering. Voor meer informatie kijk op www.nubobeauty.nl.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook