Zachter en gladder in 7 dagen

01:47 - 01:04
luistertijd 01:47 - leestijd 01:04

 

Moderne deo’s kunnen voortreffelijk optreden tegen transpiratiegeur, maar vrouwen van nu willen meer. Ze willen ook dat hun okselhuid er goed verzorgd uitziet. Na het scheren kan de huid wat ruw aanvoelen en er onrustig uitzien. Dove Deo belooft de oplossing!

Weinig hersteltijd

Je doet van alles om er goed uit te zien en je goed te voelen, maar bij het ontharen van je oksels kan je de gevoelige okselhuid irriteren. De huid van je oksel heeft zo’n 14 dagen nodig om zichzelf te vernieuwen. De meeste vrouwen scheren ze om de twee of drie dagen. Je oksels krijgen zo dus nooit de kans om zich volledig te herstellen.

14 Scheerbewegingen per oksel

Uit onderzoek van Dove blijkt dat 71% van de Nederlandse vrouwen weet dat de okselhuid beschadigd wordt bij het scheren, epileren of waxen van de oksels. Maar wist jij dat 36% van wat je scheert huid is? Gemiddeld maken vrouwen wereldwijd wel 14 scheerbewegingen per oksel. 56% van de Nederlandse vrouwen heeft wel eens een geïrriteerde okselhuid. Voor meer dan de helft heeft dat invloed op de kledingkeuze.

Een kwart hydraterende crème + vitamine E

Dove deodorant is niet alleen 48u effectief tegen zweet en geurtjes, maar ook zacht voor de huid en verzorgend. Het bevat naast een ¼ hydraterende crème van Dove ook extra vitamine E dat bekend staat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid, met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels, in slechts 7 dagen.

WIN deze deodorant in een leuk pakket! Ben jij nieuwsgierig naar dit product? Klik dan verder en win een pakket.

 

(dit is een commerciële boodschap)

Lees ook