Calcium en cafeine het gouden duo tegen cellulite?

02:07 - 01:16
luistertijd 02:07 - leestijd 01:16

Biotherm komt met Celluli Eraser, een nieuw product dat werkt met het extract van koraalmos, ook wel Corallina Officinalis genoemd. Dit zeerzwierextract heeft een tweevoudige werking en wordt in de crème gecombineerd met zuivere cafeïne. Naast het stimuleren van vetafbraak, voorkomt het ook de vorming van nieuwe cellen, zo belooft Biotherm.

Tel daar de frisse geur van sinaasappel, citroen, aldehyde, aromatische litsea en munt bij op en je hebt heus een heerlijke crème om dagelijks te smeren op de gevarenzones. Kom maar op met die bikini!

De kracht van koraalmos

Koraalmos staat bekend om het beschermen van leven op koraalriffen, zo leren we van Biotherm, en het is ook te vinden op woeste kusten. Het extract zit vol calcium en zorgt, in combinatie met zuivere cafeïne, dat de afbraak van vet wordt geoptimaliseerd. Verder zorgen complementaire ingrediënten ervoor dat cellulitie in alle lagen van de huid wordt tegengegaan. Gingko Biloba & Escine stimuleren de microcirculatie van de huid terwijl Rutine de opslag van suikers beperkt en de vorming van vetopbouw uit vetzuren en glycerol beperkt. Oh oh oh….als het toch eens waar zou zijn.

De claims:

Jammer dat er niet bij vermeld wordt welke cellulite-gradatie de beste scores geeft. Hoe ouder je natuurlijk bent, hoe moeilijk, en wellicht zelfs onmogelijk het wordt om het te verwijderen, omdat de cellulite steeds meer huidweefsel verhard als gevolg van verstoringen in de stofwisseling rond de vetcellen.

De foto is in ieder geval prachtig en de Celluli Eraser van Biotherm is redelijk betaalbaar:  39,99 euro voor 200ml.

Lees ook:

Lees ook