Na 14 dagen een egaler, frisser en voller decolleté!

02:01 - 01:12
luistertijd 02:01 - leestijd 01:12

Het is weer voorjaar: tijd om het decolleté te verzorgen. Weg met de verkleuringen en andere verouderingsverschijnselen – met de Decolleté Plumping Treatment van NuBo.

De Decolleté Plumping Treatment maakt gebruik van biomoleculen om celvernieuwing te stimuleren, ouderdomsvlekken te verzachten en zichtbare zonbeschadiging te verminderen.

De huid is na 14 dagen regelmatig gebruik zichtbaar egaler, frisser en voller. Het biedt brandstof voor de huid d.m.v. essentiële mineralen die collectief vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan.

Phystoterol is een extract uit een plant van de traditionele geneeskunde stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, dit zorgt voor een volumineus en welgevormd decolleté.

Biomimetische peptides verminderen de bestaande ouderdomsvlekken en voorkomen de vorming van pigmentatie door het stimuleren van de huid haar natuurlijke regeneratieproces.

De Decolleté Plumping Treatment is geschikt voor iedere huid die zichtbaar last heeft van uv-beschadigingen, en dit als storend ervaren. en die te maken heeft gehad met teveel UV-beschadigingen en niet meer blij zijn met hun decolleté.

NuBo bevat geen parabenen, SLS, irriterende petrochemische stoffen en kunststofmatige geur- en kleurstoffen.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Nubo:

Lees ook