Hiep hiep hoera, al 30 jaar!

03:08 - 01:52
luistertijd 03:08 - leestijd 01:52

Om het dertigjarige bestaan te vieren, voorziet het Collistar hun meest iconische producten van een nieuw, gouden jasje en ook de formule bevat een ’touch of gold’. Zo is de Deep Moisturizing Cream Gold verrijkt met colloïdaal goud, puur goud in ionische vorm welke voor een prachtige gloed zorgt. De pot zelf is versierd met een gouden armbandje met bedels. Dubbel pret!

De Anniversary Collectie bestaat verder uit de volgende producten:

1. Deep Moisturizing Cream Gold, €32,80 (50ml)

De moisturizer met anti-age eigenschappen verbetert het huidnatuurlijke afweersysteem zodat de huid beter bestand is tegen vrije radicalen. De crème is ook verkrijgbaar in een ‘Extreme’ versie voor de extra gevoelige huid. Met colloïdaal goud voor een sunkissed glow.

2. Icon Lipstick Gold, €23,10

In 1991 ontwierp glaskunstenares Susanne Sent exclusief voor Collistar een glazen huls. Ze koos voor het meest breekbare en delicate materiaal glas. Nog altijd is de lipstick favoriet onder vrouwen. Speciaal voor de Anniversary Collectie heeft de glazen huls een gouden finish. Wij hebben deze lipstick al uitgebreid bewonderd en we kunnen niet anders zeggen: hij is top. De glazen huls is beeldschoon (niet laten vallen!). De kleuren zijn sprankelend en licht transparant, lekker voedend en goed gepigmenteerd.

3. Talasso Scrub Gold, €23,95 (300gr)

Deze scrub bracht Collistar op de markt nadat CEO Daniela Sacerdote tijdens een vakantie in Mexico een scrub kreeg met gemalen mais, zeezout en essentiële oliën. Zij wilde precies zoiets voor Collistar: niet veel later was de Talasso Scrub een feit. De special edition bestaat naast een mix van 90 typen zeezout en plantaardige oliën uit een vleugje gouden glitters. Om de pot zelf zit een gouden armbandje met bedels.

4. Supertanning Water Gold, €21,55 (400ml)

Wil je bruiner worden tijdens je zonnebad dan is de waterspray een aanrader. Deze superbruiner kalmeert de huid tijdens het zonnen en verzorgt deze met vochtherstellende bestandsdelen (let wel: er zit géén SPF in!). Collistar was het eerste merk dat de plantenspuitvorm in de jaren ’90 introduceerde. De limited edition komt met een gouden nevel die je huid een extra stralende gloed geven.

5. Profumi di Benessere Aromatic Waters, €41,85 (100ml)

Twee bodysprays, één uniseks en één speciaal voor haar, met een heerlijk aroma werden in de jaren ’90 geproduceerd. Profumo dei Sensi is een sensuele spray met een Oosterse bloesemgeur die rijk is aan zijdeproteinen en hydraterende extracten afgemaakt met bloemen-, vanille-, wierook- en houtnoten. In 2011 lanceerde Collistar Profumo della Felicita die geïnspireerd is op het Middellandse Zee-gebied en de flora en fauna uit de omgeving. Zo ruikt de spray naar grapefruit, mandarijn en lotusbloem.

Lees ook:

Lees ook