Verbetert de opname van skincare producten

03:10 - 01:54
luistertijd 03:10 - leestijd 01:54

Modellen: 0.3 mm onder het oog en rondom de mond. 0.5 mm voor dieper liggende lijntjes rondom de mond en andere lichaamsdelen

De klinische modellen 0.3 en 0.5 mm van de Titanium Dermastamp zijn handige multifunctionele apparaten speciaal ontwikkeld voor in de salon als ‘skin needling  behandelingen. De precisie ontworpen titanium naalden dringen in de bovenste lagen van de huid en veroorzaken geen tot nauwelijks puntbloedingen. Dit zorgt voor een betere opname van het product. Tevens wordt nieuw synthetisch collageen aangemaakt als reactie van natuurlijke genezing.

Kenmerken

Voordelen

Resultaten

Indien gebruikt als onderdeel van een protocol Medik8:

Indicaties

Contra-indicaties

Opmerking: patiënten met bloedverdunnende middelen of bloeddruk problemen of medicatie voor het hart zijn geen kandidaten voor Medik8 Skin Needling procedures.

Alle Medik8 crèmes en serums zijn compatibel met de Titanium Dermastamp, echter het gebruik van het apparaat met de volgende producten zal sterk het resultaat versnellen:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook