In de categorie ‘Best Luxury Spa & Skincare Product’!

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

QMS is in de prijzen gevallen tijdens de Duitse SENSES Awards in het Potsdamer Platz in Berlijn. Het internationale lifestyle & wellness magazine SENSES gaf de SENSES Lifestyle Award dit jaar aan !QMS. Het merk won in de categorie ‘Best Luxury Spa and Skincare Product’.

Dr. Erich Schulte, oprichter en directeur van QMS, nam de prijs tijdens de feestelijke avond persoonlijk in ontvangst uit handen van celebrity hairstylist Udo Waltz. De wereldberoemde kapper prees QMS voor de baanbrekende technologieën, hoge kwaliteit producten en spa behandelingen.

De SENSES Award is in het leven geroepen om merken in de luxe spa en wellness industrie wereldwijd in het zonnetje te zetten.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook