Voor volumineuze, glanzende lokken..

01:59 - 01:11
luistertijd 01:59 - leestijd 01:11

Na jarenlang trouw te zijn geweest aan Elnett ben ik zowaar gezwicht voor een ander. De CHI hairsprays hebben een heerlijke subtiele geur en geven niet zo’n bedwelmende verstikkende damp die lekker na blijft hangen.

Infra Texture Dual Action Hairspray

Deze spray geeft een fijne nevel, is perfect voor het creëren van meer textuur tussen de haarlagen, droogt snel in en het haar blijft flexibel maar toch lang in model. Verder plakt de spray niet en laat het zich makkelijk uitborstelen zonder schilvervorming. Geeft een lichte glans. Wil je meer stevigheid kies dan voor de Enviro Flex Hold Hairspray. Beiden heel fijn in gebruik! De haarproducten zijn te koop bij kappers en online.

CHI Touchscreen föhn

Föhnen droogt je haar uit is algemeen bekend. Maar deze doet juist het tegenovergestelde. De keramische verwarmer met infrarood en Ionen in deze föhn voorkomt droog, pluizig, statisch en beschadigd haar in een kortere droogtijd. De CHI haardroger heeft verder een LCD touchscreen. Superhandig. Je stelt eerst je haartype in voor de nodige Ionen (fijn, medium of grof haar) en vervolgens regel je de warmte en de blaaskracht. Ook snel tussendoor te wisselen.

Ik heb zelf fijn tot medium en veel haar. Deze föhn blaast het inderdaad met minder warmte in kortere tijd droog. En geen statische pluizenbol. Heel fijn hij is lichtgewicht. Daardoor werkt hij ook lekker samen met een ronde fohnborstel en krijg ik niet halverwege een lamme arm. Ik vind hem wel wat prijzig, maar als ik net als mijn vorige föhn hier jaren mee doe, is de investering me meer dan waard. De prijs ligt rond de 200 euro.

Lees ook:

Lees ook