Professionele Anti Oxidant serum in waterige oplossing.

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

Een krachtige, geavanceerde en stabiele antioxidant geleverd in een lichtgewicht en 100% olievrije serum. Geformuleerd met chiraal koper PSO, een revolutionair ingrediënt van de Medik8 Firewall. Onderzoek geeft aan dat prestaties van dit oxidant 40 x groter is dan die van een normale L- Ascorbinezuur. De huid wordt beschermd tegen schadelijke vrije radicalen en milieu schade zodat voortijdige huidveroudering word voorkomen. Versterkt met Beta-Glucan en niacinamide, die in harmonie werken is de huid instaat zichzelf te repareren en op haar best te functioneren.

Dit serum helpt bij het beschermen en behouden van collageen. Lijntjes en rimpels worden aangepakt en het ondersteunt het versterken van de huidcellen om een jeugdig uiterlijk te behouden.

Blue AOX bevat een nieuw antiverouderingscomplex waarvoor patent is aangevraagd, Cusodase-P, een combinatie van werkzame stoffen waaronder het baanbrekende antioxidantmolecuul dat 40 keer sterker bleek dan vitamine C in de totaalantioxidant gehaltetest, maar niettemin buitengewoon stabiel blijft. Cusodase-P is door Medik8 exclusief voor gebruik in Firewall en nu ook in de Blue AOX ontwikkeld. Het is niet onder licentie aan enig ander merk beschikbaar gesteld. Zodoende is Firewall en de Blue AOX het enige product dat de extreem krachtige bescherming van dit breedspectrum antioxidantcomplex biedt.

Cusodase-P bevat een koperchelaat, een op superoxide dismutase lijkend enzymsysteem, een stof die zowel RNS, ROS als RCS opneemt en twee nieuwe anti verouderings peptides. Het complex is opgenomen in een “quad-phase”-systeem wat hoge stabiliteit van de werking, super hydratatie, esthetische aspecten van topkwaliteit en superieure resultaten waarborgt.

Actieve ingredienten:

Kenmerken:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

 

Lees ook