Eén bakkie koffie!

02:19 - 01:23
luistertijd 02:19 - leestijd 01:23

INGLOT voegt negen nieuwe kleuren toe aan de huidige nagellakcollectie. Voor het komende voorjaar wordt er voor de verandering eens niet met felle, vrolijke kleuren gewerkt. Nee, SS13 draait volgens de nieuwste collectie van INGLOT om koffie!

De nagellakken hebben een zacht karakter met een romantisch tintje die perfect passen bij de winterse ‘koude’ kleuren als amethist en zwart, maar ook zeker met warme tinten als bruin, bordeauxrood en karamel.

De lakjes bevatten geen toluene, formaldehyde, DBP of camphor, zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en blijft lang zitten inclusief een mooie glans. Tip: gebruik de INGLOT Fast Drying Coat voor een kortere droogtijd en de Matte topcoat voor een matte look.

De Coffee Collection is nu te koop voor €12,00 per lakje.

Lees ook:

BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met looks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine…. – See more at: https://www.beautyjournaal.nl/2013/02/25/pressed-pigments-van-m-a-c/#sthash.jAQNpvZB.dpuf
BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met looks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine…. – See more at: https://www.beautyjournaal.nl/2013/02/25/pressed-pigments-van-m-a-c/#sthash.jAQNpvZB.dpuf
BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met looks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine…. – See more at: https://www.beautyjournaal.nl/2013/02/25/pressed-pigments-van-m-a-c/#sthash.jAQNpvZB.dpuf
BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met looks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine…. – See more at: https://www.beautyjournaal.nl/2013/02/25/pressed-pigments-van-m-a-c/#sthash.jAQNpvZB.dpuf
BeautyJournaals trendmagazine INSPIRE 3, met veel nagellooks in pastels, nudes en cocktails + tips, reviews en tutorials en mail+win acties! Klik op de foto van het magazine….

Lees ook