The best of nature voor elke wens

03:45 - 02:15
luistertijd 03:45 - leestijd 02:15

Het Zwitserse natuurlijke huidverzorgingsmerk Goloy 33 is nu ook in ons land verkrijgbaar. Het groene merk bestaat uit zeven producten voor het gezicht, zes producten voor het lichaam en één product voor in de zon.

Goloy 33 stelt dat het geschikt is voor:

De gezichtslijn bestaat uit de volgende producten:

 1. Clean Vitalize: een reinigingsmelk en tonic in één voor gezicht, hals en decolleté. Heeft een zachte en regenererende werking.
 2. Flair Vitalize: een gezichtsserum voor oog- en mondverzorging dat tevens dient als basis voor een gezichtscrème. Ook erg geschikt voor de behandeling van pukkels, littekens, acne, eczeem, huidaandoeningen, couperose of – voor de mannen – als aftershave na het scheren.
 3. Eye Care Vitalize: oogverzorging met natuurlijke essences en mineraalstoffen die de probleemgebieden in het gezicht (of na een oogoperatie of littekens bij de ogen) aanpakken.
 4. Gezichtscrème: verfrissende verzorging voor overdag en ’s nachts, te gebruiken na de reiniging met Flair Vitalize.
 5. Peeling Perfect Vitalize: voor een zachte, maar diepe reiniging van je huid.
 6. Mask Vitalize: vitalisering en harmonisering van de huid, verfrist en verzorgt je huid. Met plantaardige essentiële aminozuren voor meer energie, ontslakking en verzorging.
 7. Lip Balm Vitalize: verzorgt en herstelt beschadigde lippen, is verder glansloos zodat het een perfecte basis is voor lipgloss of lipstick.

De lichaamslijn bestaat uit de volgende producten:

 1. Body Balm Vitalize: dagelijkse verzorging die je huid meer energie geeft. Ook zeer geschikt als aftersun of na het epileren.
 2. Veno Well Vitalize: voor benen en voeten. Bevat een innovatieve formule van zeven op elkaar afgestemde plantenextracten, vijf biofysische minerale zouten, actieve zuurstof en vitaminen die je benen en voeten extra energie geven.
 3. Deo Care Sensitive: dagelijkse verzorging van je oksels die transpiratie tegengaat zonder het gebruik van aluminium en ammonium. De olie van de Pinus Sibirica, met een zeer hoog aandeel aan vitamine E, gaat ongewenste geurtjes tegen.
 4. Hand Care Vitalize: voor mooie nagels en handen. Beschermt, repareert en regenereert. Met actieve zuurstofolie, biofysische mineraalzouten, granaatappelpit en broccolizaadolie en druivenblad die je huid resistenter maakt tegen milieu-invloeden.
 5. Massage Shape Vitalize: ondersteunt de spieren na het sporten. Ideaal voor een lichte massage. Ook te gebruiken bij een zeer droge, jeukende huiduitslag en eczeem.
 6. Muothaler Kloosterzalf: voor de verzorging van spieren, gewrichten, banden en pezen. Bestaat uit de krachtige knoppen van de sparren en varen uit het Bödmeren oerbos in het Muothal en uit traditionele kruiden uit de kloostertuin en wierook.

Tijdens het zonnen:

 1. Sun Vital zonnelotion: met een organische en chemische UVA-/UVB en UVC beschermingsbalans. Voor lichaam en gezicht en ook te gebruiken voor kinderen. Is watervast en bevat vocht inbrengende plantenextracten die de natuurlijke afweerfuncties stimuleren.

De claims:

 

GOLOY 33 bevat verder geen:

Lees ook:

Lees ook