Met actieve ingrediënten die hydrateren en zuiveren..

03:08 - 01:53
luistertijd 03:08 - leestijd 01:53

Hydr8 Beta bevat een optimale combinatie van actieve ingrediënten om continu te hydrateren en heeft anti-inflammatoire eigenschappen, terwijl glans en olieproducten worden gecontroleerd.

Prebiotische Technologie – Matterende Hydrator

Deze dagelijkse moisturizer werkt met de natuurlijke huidmechanismen om de hydratatie op peil te houden en tegelijkertijd geeft het een matterend effect. Een sterke formule met Prebiotics en Probiotics om het evenwicht van de huid te stimuleren en helpt bacteriën tegen te gaan die acne veroorzaken. Kaneel-exctract bevordert een heldere teint, reguleert het talgniveau en helpt puistjes in de toekomst te voorkomen.

Voordelen

Ingredienten:

Actieve ingredienten:

Aqua,Saccharide lsomerate,Cyclopentasiloxane,Polyacrylamide,Cyclohexasiloxane,Citrus Aurantium Dulcis,Glycerin,C13-141soparaf¬ fin,Niacinamide,Cetearyllsononanoate,Cocoglycerides,Nylon-12,Alpha Glucan-oligosaccharide,Phenoxyethanol,Capryloly Glycine, Hexylene Glycol,Laureth-7,Simmondsia Chinensis Oil,Polymnia Sonchifolia Root Juice,Sarcosine,Maltodextrin,Glyceryl Polyacrylate,2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol,Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract,beta-Giucan,Lactobacillus,Ethylhexylglycerin

Kenmerken:

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

 

 

Lees ook