Voedt, herstelt en maakt de huid weer smooth!

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Het allereerste La Rocha-Posay product in een potje! De NUTRITIC INTENSE crème van La Roche-Posay helpt een droge huid te herstellen zodat deze weer heerlijk zacht aanvoelt en een trekkerig en vaak ook branderig gevoel verleden tijd is. De crème verlicht de fysieke symptonen van de droge tot gevoelige huid en maakt deze weer gezond.

La Roche-Posay gebruikt voor deze nieuwe creme een unieke technologie, MP-lipiden, om de volledige werking van de huidbarrière weer op gang te brengen. Deze MP-lipiden dringen diep door in de opperhuid waar ze de aanmaak van Filaggrine (een tekort hiervan tast de barrièrefunctie van de huid aan)

De NUTRITIC INTENSE crème is romigzacht, als een soort van beauty boter voor je huid, maar tegelijkertijd ook luchtig en fris. Na het aanbrengen op je huid verandert de crème in een fluid die direct in de huid dringt zonder vettig aan te voelen.

De claims:

Waarom het merk koos voor een potje (is minder hygiënisch dan een tube) is een bewuste keuze. ‘Bij een unieke formule hoort een unieke verpakking’ zo meldt het persbericht. Om ervoor te zorgen dat de pot nét zo hygiënisch is als een tube heeft La Roche-Posay rekening gehouden met drie dingen. Zo bevat de formule zo min mogelijk ingrediënten zodat de kans op besmetting vermindert, de watermoleculen in de waterige fase zijn aan elkaar gebonden zodat ook deze beter bestand zijn tegen besmetting. Als laatste zitten de actieve bestanddelen van de formule in de vette fase welke meer bescherming biedt dan de waterige variant.

Lees ook:

Lees ook