Stoffen inbrengen met microstroom

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

!QMS Medicosmetics en collageen is bekend, maar wat met elastine?

Ion Skin Equalizer is een uniek Anti-Aging duo die het nachtelijk regeneratieproces op hoge toeren brengt en hiermee elastine in de huid aanmaakt. Voor het eerst in de geschiedenis van cosmetica worden werkstoffen zonder hulp van technische apparaten met microstroom in de diepere huidlagen getransporteerd.

Actieve werkstoffen insluizen zonder stroom

Het Ion Skin Equalizer serum maakt gebruik van deze innovatieve technologie waarbij zink en kopergluconaat een elektrisch veld genereren bij het aanbrengen op de huid. Het resultaat is de microstroom die de werkstofmoleculen van de Ion Skin Equalizer Night Cream lineair opstellen en zo actief in de huid insluizen en dit ZONDER de huideigen beschermingsbarrière te beschadigen! Dit is een heel bijzondere, nieuwe technologie.

Deze producten als thuisgebruik na een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist geven een geweldig resultaat!

Wil je meer weten over !QMS huidverbeteringsproducten en de boeiende visie van dit merk, gecombineerd met de kennis van skinexpert Monique Aerdts over de perfecte huidverzorging? WIN het boek SOS Rimpels van skinexpert Monique Aerdts.

Bekijk hier het totale assortiment van !QMS medicosmetics. Ga hier direct naar de webshop.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook