Perfectioneer met Perfectionist..

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Lachen is goed voor je, maar het zorgt er helaas ook voor dat je op den duur last krijgt van fijne lijntjes en rimpels, net zoals fronsen en huilen dat doen. Uiteraard is een dag niet gelachen, een dag niet geleefd dus we hoeven er zeker niet minder om te lachen. Gelukkig is daar Estée Lauder die ervoor zorgt dat we nog heel wat jaartjes ongestoord kunnen lachen zonder ons druk te maken om rimpels.

Optisch bedrog

De Perfectionist [CP+R] Line Smoother belooft een onmiddellijke vermindering van rimpels en fijne lijntjes door het Photonic Optics-complex dat met fotonische kristallen en speciale polymeren voor een optisch bedrog zorgt. Hierdoor lijkt de huid na het aanbrengen van het product direct egaler en frisser. Een bijkomend voordeel is dat het ook nog eens een onzichtbare barrière rond de lippen vormt, zodat je lipcontour versterkt wordt en je lipstick langer mee gaat.

De claims:

Dieptewerking

Naast de optische illusie belooft de Perfectionist [CP+R] Line Smoother veel meer te doen voor rimpels en fijne lijntjes. Zo zorgen de Wrinkle Lift Restructuring Peptides voor een unieke melange van peptiden, eiwitten en aminozuren die de collageen- en elastineproductie van de huid stimuleren. In deze melange zit een exclusief Estée Lauder-peptidefragment dat zes keer kleiner is dan een traditionele peptide met als resultaat dat het meer doelgericht en in de diepte kan werken.

CPR-75 technologie

Het geavanceerd aminozuur- en eiwitcomplex vormt een ‘virtueel veld’ tegen rimpels. De CPR-75 technologie versterkt het natuurlijke energievermogen van de huid om zichzelf te herstellen door de ‘ionenpomp’ te stimuleren. Hiermee bestrijdt het lijntjes, rimpels en het verlies van stevigheid van binnenuit. De productie van onmisbare proteïnen als collageen, laminine en fibronectine wordt hiermee aangezet.

Flexibele Elastomeertechnologie

Oftewel een ‘vloeibaar verband’ dat rimpels opvult en deze minder beïnvloedbaar maakt door de natuurlijke beweging van de huid zonder de gezichtsexpressie te verstarren. Daarnaast werkt deze techniek ook optisch; het verbetert de diffusie van het licht, zodat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.

De Perfectionist [CP+R] Line Smoother is vanaf 18 februari te koop voor €60.

Lees ook:

 

Lees ook