De Clinique familie breidt uit!

03:48 - 02:17
luistertijd 03:48 - leestijd 02:17

Last van verwijde porien en een huid die teveel glanst? Clinique belooft de oplossing met de Pore Refining Solutions-lijn bestaande uit een serum, een moisturizer en een perfector.

De lijn bestaat uit:

1. Pore Refining Solutions Correcting Serum

Als we jonger zijn, lijkt onze huid van porselein zonder zichtbare poriën, maar als we eenmaal ouder worden, gaan we ze steeds meer zien. En dat is storend. Het nieuwe serum van Clinique belooft een afname van zichtbare poriën met 58%.

Het product werkt op drie niveaus:
1. Het extract van Padina Pavonica bevordert de celrijping zodat een ruwe textuur, een zwakke huidbarrière en verwijde porien worden voorkomen.
2. Laminaria Saccharina beperkt de talgproductie, gehydrolyseerde soja-eiwitten en kokosnootzuur zorgen dat de huid in balans blijft zodat je minder last krijgt van verstopte en verwijde poriën.
3. Salicylzuur en acetylglucosamine verwijderen dode en/of verzwakte huidcellen die zich op de rand van de poriën hopen.

Claims:

2. Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator

Hoe wijder de opening van poriën, hoe meer talg de huid produceert. Je huid is vet en het liefst wil je deze de hele dag afvegen. Maar de huid moet juist ook gehydrateerd worden. De moisturizer van Clinique biedt uitkomst; het reguleert de talgproductie en voorziet de huid van het nodige vocht.

De multifunctionele hydrator werkt op drie niveaus:
1. Het tegengaan van glans en overmatige talgproductie door het extract van Laminaria Saccharina en gedenaturiseerde alcohol.
2. Granlipid en gehydrogeneerd lecithine (natuurlijk bestandsdeel van de sojaboon) helpt het vochtniveau van de huid opnieuw op te bouwen en bevordert de rijping van de huidcellen.
3. Extract van Siegesbeckia Orientalis helpt de huidstructuur te verbeteren. Acetylglucosamine voorkomt juist verstopte poriën.

De claims:

3. Pore Refining Solutions Instant Perfector

Na de Pore Minimizer Instant Perfector is er nu een nieuwe formule om poriën beter en doeltreffender aan te pakken. Bij dit product doen “intelligente’ talgregulerende bestandsdelen hun werk om poriën minder te verwijden en de huid matter te maken zonder deze uit te drogen.

Hoe werkt het?

Na het aanbrengen omhullen speciale cross-linked silicone-polymeren de huid met een onzichtbare, ademende film die poriën afdekt en egaliseert. De talgproductie wordt direct bevordert en de huid krijgt een matte en smetteloze teint. Vitamine E en stearyl glycyrrhetinaat beschermen je huid daarnaast tegen vrije radicalen. De perfector is te verkrijgen in drie ’tinten’: Invisible Light, Invisible Deep en Invisible Bright (let wel: het betreft hier geen kleuren!). Draag het product met of zonder poeder of onder je foundation. Aanbrengen kan op het hele gezicht of alleen op de T-zone.

De claims:

Lees ook:

Lees ook