Queen of Eye brows weet raad…

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

De enige die de wenkbrauwen van Jennifer Lopez mag aanraken, blijkt ‘brow guru’ Anastasia te zijn. En ook onze eigen Monique liet haar wenkbrauwen onder handen nemen door de van oorsprong Roemeense wenkbrauwkoningin die in Amerika ‘helemaal hot’ is. Nu komt Anastasia met een nieuw wenkbrauwpotlood waarmee je prachtige, volle wenkbrauwen in een oogwenk tekent. En met het typische Nederlandse weer hoeven we ook geen rekening te houden; het potlood is namelijk waterproof.

Brow Wiz

De punt van de Brow Wiz ( Brow Wiz €27,95) is zo dun dat je er gemakkelijk een ‘echt’ haartje mee tekent, iets wat volgens Anastasia best lastig is bij wenkbrauwpotloden, net zoals het slijpen van de punt. De Brow Wiz heeft dan ook een geïntegreerde puntenslijper die de potlood slijpt als je deze draait.

Het wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in vier kleuren: Ash Blonde (voor donkerblond en lichtgrijs haar), Medium Ash (licht tot middelbruin en donkergrijs haar), brunette (middelbruin tot zwart haar) en Caramel (lichtbruin tot donkerbruin haar met warme ondertonen en rossig tot rood haar).

De claims:

Lees ook:

Lees ook