Lippen Make-up Wenkbrauwen

Ombre wenkbrauwen en lippen

Heb je BeautyJournaal’s trendmagazine al bekeken? Er ligt veel accent op wenkbrauwen en lippen dit seizoen. Kijk maar eens op pagina 40 en 41. Je wenkbrauwen zijn vol, krijgen kleur of worden versierd. Met name het kleuren vinden wij prachtig. In onderstaande video zie je bijvoorbeeld hoe je een ombre wenkbrauw kan maken. Ombre haar kennen we al, ombre nagels ook, nu maak je je wenkbrauwen ook tweekleurig.

Zoals je in de film kan zien, krijgen ook de lippen een ombre effect. Eerder schreven we al over de speciale ombre stiftjes van Max Factor. Lees dat artikel nog maar eens. Voor inspiraties ga je ook naar de liptrendpagina in het trendmagazine.

DOE MEE + WIN!

BeautyJournaal geeft diverse make-upprijzen weg:

  • Make-uptrend workshop met topvisagist Elke Willemen van MAC op 13 oktober om 1 uur ’s middags
  • Vriendinnen make-over met Max Factor’s visagist Marie Sophie Steenaert

*****Ga naar BeautyJournaal’s trendmagazine en geef je op voor deze geweldige winacties!****

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

  • dat is bij mij ook vooral het geval: het uiteinde moet meer body krijgen. de mooie vorm zit er trouwens nog steeds in, en dat ze bijgeknipt zijn is toch ook wel erg fijn weer:-)

  • Mooie wenkbrauw. Subtiel en toch krachtig. Ga ik ook proberen, dat ik alleen uiteinde wat donkerder maak 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.