shop Coolibar UV-werende bucket hoed Deze leuke zonnehoed heeft een UV-werende bescherming vergelijkbaar met een spf50. De brede rand beschermt je ogen tegen de zon. Aan de binnenkant is de hoed afstelbaar met een koord. Bekijken Heb je BeautyJournaal’s trendmagazine al bekeken? Er ligt veel accent op wenkbrauwen en lippen dit seizoen. Kijk maar eens […]

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

Heb je BeautyJournaal’s trendmagazine al bekeken? Er ligt veel accent op wenkbrauwen en lippen dit seizoen. Kijk maar eens op pagina 40 en 41. Je wenkbrauwen zijn vol, krijgen kleur of worden versierd. Met name het kleuren vinden wij prachtig. In onderstaande video zie je bijvoorbeeld hoe je een ombre wenkbrauw kan maken. Ombre haar kennen we al, ombre nagels ook, nu maak je je wenkbrauwen ook tweekleurig.

Zoals je in de film kan zien, krijgen ook de lippen een ombre effect. Eerder schreven we al over de speciale ombre stiftjes van Max Factor. Lees dat artikel nog maar eens. Voor inspiraties ga je ook naar de liptrendpagina in het trendmagazine.

DOE MEE + WIN!

BeautyJournaal geeft diverse make-upprijzen weg:

*****Ga naar BeautyJournaal’s trendmagazine en geef je op voor deze geweldige winacties!****

Lees ook