shop Guerlain Mon Guerlain eau de parfum Mon Guerlain is het állerlekkerste poederachtige parfum van dit moment. Favoriet bij jonge vrouwen en we vertellen waarom…chic, eigenzinnig, zacht. Het komt zalig door de warmte van je huid tot leven. Bekijken Na alle fijne en positieve reacties op mijn vorige artikel wist ik zeker dat ik een […]

03:09 - 01:53
luistertijd 03:09 - leestijd 01:53

Na alle fijne en positieve reacties op mijn vorige artikel wist ik zeker dat ik een goede stap had genomen met het laten tatoeëren van mijn wenkbrauwen. 

De behandeling is uiteindelijk in drie delen gedaan, omdat de pigmenten zich dan beter hechten en het resultaat langer blijft. Bij de tweede behandeling zag ik dat het inderdaad bij de aanzet van de wenkbrauw alweer wat vervaagd was, maar dat was ook wel logisch, omdat daar helemaal geen haartjes meer zaten. Ik ben bij de tweede en derde behandeling weer getatoeëerd en gepigmenteerd met uiteraard dezelfde kleurcompositie.

De fotos van links naar rechts: voor de behandeling, na 1 behandeling, voor de tweede behandeling, na de tweede behandeling, na de derde behandeling.

De vervolgbehandelingen namen minder tijd in beslag dan de eerste behandeling, toen we nog alles moesten doornemen, maar natuurlijk wel met dezelfde precisie. Prettig vond ik ook dat de huid weer met dezelfde verdovende crème werd behandeld (pikant detail: die crème wordt ook gebruikt voor/door mannen om een voortijdige ejaculatie te voorkomen). Omdat je hem van tevoren moet aanbrengen, zit je wel als een bokser met ingevette wenkbrauwen in de auto!

Na deze 3e behandeling kun je er 2 tot 3 jaar – afhankelijk van je huidtype- van genieten.

Om nog even terug te komen op de methode zelf: hij heet Biotek en is nieuw in de praktijk van Irma Hulscher. De methode staat te boek als een minder pijnlijke behandeling dankzij de speciale pennen die gebruikt worden, de stilus en de pluma. Uniek is dat deze 2 pennen samen in het apparaat geplugd kunnen worden maar beide wel met een apart voltage werken. Je hoeft dus niets om te bouwen als je om en om met de pennen wilt werken. De ene pen is voor standaard gebruik (pulseert) en de andere voor de dunne en gevoelige huid (roteert).

Ook de pigmenten zijn anders. Ze worden bio resistent genoemd. Ze hoeven niet meer gemengd te worden waardoor er geen kleurverandering optreedt. De pigmenten zijn al in het lab voorbehandeld. Er zijn meer dan 110 kleuren. Ook het aantal naalden is groot, waardoor er voor elke behandeling de juiste naald gekozen kan worden (17 soorten voor de Stilus en 17 soorten voor de Pluma). 

Bij Irma Hulscher is het ook mogelijk om medische pigmentatie te ondergaan en ik weet zeker dat daar heel veel mensen baat bij zullen hebben. Ik moest even denken aan de Pink Ribbon maand denken, de borstkanker maand. Kijk hier maar naar de mogelijkheden.

Het lijkt nu wel of ik veel reclame maak voor Irma Hulser, maar ik ben heel erg blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik heb dit nog niet eerder laten doen, dus ik weet niet hoe andere salons werken, maar ik durf wel te zeggen dat je bij Hulscher in goede handen bent.

Lees hier ook nog deel 1 van de behandeling.

 

Lees ook